Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyar lemezlovasok a világ legjobbjai közt

Horváth József György

2017.01.13. 14:18

Két magyar DJ is dobogós helyen áll a NYDJAY nevû DJ-verseny közönségszavazásán. A nevezõkre január 15-ig, azaz vasárnapig lehet szavazni a Mixcloudon, a gyõztes pedig a Fedde Le Grand-ot, AXWELL-t és Tujamo-t is képviselõ Sushi3000 nevû booking irodától kap szerzõdést.

A neves lemezlovas versenyre több mint 1800 mixel neveztek Európa DJ-i, ebből több mint kétszáz a műfaj hazai képviselőitől érkezett.  A szervezők mellett a Magyar DJ és Producer Egyesület (DJ Szövetség) is arra buzdítja a közönséget, hogy szavazzanak a legjobb hazai DJ-kre, mert jó eséllyel "magyar lehet a következő Fedde Le Grand".

Az NYDJAY nemzetközi versenyére már ismert Dj-k, és szárnyukat próbáló kezdők is feltöltötték a mixeiket, amelyeket első körben a közönségsiker, azaz a hallgatottsági arányok alapján értékelnek. A Mixcloud-on legtöbbet elindított mixek közül a szakmai zsűri négy tehetséget juttat majd tovább a február 11-i, magyarországi elődöntőbe, amely a Dj-knek igazi élő összecsapást, a rajongóknak pedig egy hatalmas bulit jelent az Akváriumban.

A leghallgatottabb Dj-k listáját egyelőre a francia Stamen vezeti.

Õt a szentesi Bereczki Bence, azaz Ben Baker követi, a harmadik helyet pedig Klinkó Krisztián és Fülöp Ádám, vagyis a Fadi & Klinko nevű DJ páros birtokolja.

Fadi & Klinko mixét ITT tudjátok meghallgatni, Ben Baker szeletelését pedig ITT hallhatjátok!

A Magyar DJ és Producer Egyesület mindenkit arra buzdít, hogy szavazzon, hallgasson bele a magyar Dj-k mixeibe, és legyen ott a február 11-i döntőn az Akváriumban. Lehet, hogy ott zenél majd a következő Fedde Le Grand”

– nyilatkozta Jeszenszky Zsolt, a  szervezet elnöke.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére