Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kedden este újra a 2000-es évek elején jártam

Pörge Béla

2018.06.14. 17:56

Az idõutazásban a The Offspring segített nekem.

Kedden Budapesten koncertezett a The Offspring. Nagyon vártam már ezt a koncertet, a kedvenc zenekaraim között tartom őket számon, ráadásul nagy hiátus volt még nekem, hogy az Offspringet is láthassam, hallhassam élőben.

A közönséggel kapcsolatban vegyesek voltak az érzelmeim. Egy felől menő, hogy még 2018-ban is ott tart az Offspring, hogy a Tüskében lépnek fel, másrészt azért nem volt telt ház és az is látszott, hogy alig-alig voltak 25 évnél fiatalabbak a közönség soraiban.

Az együttes tagjai sem fiatalodtak az elmúlt évek során, viszont ez nem érződött a koncerten, nagyon jó bulit csináltak, amit láthatóan a közönség is élvezett.

A setlist szinte tökéletes volt, igazából nem is nagyon hiányoltam egy számot sem (na jó, az I Choose jó lett volna élőben, de ennél nagyobb bajom ne legyen), viszont minden számot ismertem.

Dexter és Noodles láthatóan élvezték bulit, jó volt látni, hogy nemcsak lehozták ezt a koncertet, hanem élvezték, amit csinálnak. Ez kell egy igazán jó koncerthez, na meg persze olyan számok, amiket ők játszottak.

Jó volt egy kicsit a 2000-es évek elején járni, ahol a zenei ízlésem megragadt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére