Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Johnny Depp visszatér

888.hu

2015.09.20. 11:11

Húzzák az orrukat, túrják a nyálukat, piszkálják az fülüket, rágják a körmüket, harapják az öklüket az internet ingyenzsoldosai, hogy...
Johnny Deppnek nem jelent meg említésre méltó filmje az elmúlt pár esztendőben.

Most viszont nagy valószínűséggel – a trailer alapján legalábbis úgy néz ki – megtörik az átok, ugyanis nemrég jött ki a Black Mass harmadik trailere is.

A sztori – mely természetesen minden igazi amerikai filmhez hasonlóan egy totálvalós történetet dolgoz fel – egy Whitey  Bulger nevű legendás bűnözőről szól. 

Bár testvére egy erős politikai személyiség a Massachusetts-i szenátusban, James "Whitey" Bulger éli a hetvenes évekbeli bűnözők kiegyensúlyozott életét. Egészen addig, míg be nem toppan az ajtón egy John Connolly nevű FBI ügynök, aki meggyőzi Whitey-t, hogy segítsen az FBI-nak felhajtani az olasz maffiát. Ahogyan megllapodásuk kibújik a kezelhetőség korlátjai alól, a maffiózónak tovább nő a hatalma, megszökik, és az Egyesült Államok történelmének egyik leghírhedtebb maffiózójává növi ki magát. 

Johnny Depp karakterszínész a javából, akire olyannyira rá tud ragadni egy jól megírt szerep,  hogy aztán el kell telnie egy kis időnek, hogy azt le tudja vedleni. Olyan ez, mint az Al Bundy vagy a Mr. Bean karaktere. Jack Sparrow kapitány is az elmúlt tíz évben a filmvilág egyik legkedvesebb részeg bolondjává nőtte ki magát. 

A trailerek alapján viszont a részeg kapitánynak, úgy néz ki, végre bekattant egy kellően erős szerep ahhoz, hogy ki tudjon lépni eddigi önmagából. 

Minden jel arra utal, hogy az idei év végre a tökös filmek éve lesz: a Mad Max már bedobta a közönséget a mélyvízbe, jön egy új Batman-film – a Suicide Squad, melyben a Rekviem egy álomért főszereplője elég beteg Joker-karaktert készül alakítani, decemberben pedig Tarantino Aljas Nyolcasa fogja fellőni a pontot az i-re.

Szóval a bonbont meg a sírós zsepiket el lehet tenni, és figyeljük folyamtosan az ncore-t a moziprogramokat, továbbra is izgalmasan alakul a szezon. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére