Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ísztkószt, vesztkószt - rapháború újratöltve

2015.09.01. 14:00

Váratlan bejelentéssel állt a nyilvánosság elé Andre Romelle, közismertebb nevén dr. Dre, a 90-es évek rapzenéjének megkerülhetetlen alakja. 16 év után új stúdióalbumot jelentet meg Compton: A soundtrack by Dre címmel.

A doki, akinek nevéhez olyan dolgok köthetők, mint az NWA (Niggers With Attitude) életre hívása, vagy mint Eminem felfedezése, az elmúlt bő másfél évtizedben hanyagolta a dalszövegekeben történő odamondogatást, és helyette saját vállalkozása felfuttatásával foglalkozott.

A beats by dr. Dre fülhallgatók és hangrendszerek azonban (amelyek ár-érték arányáról a közelmúltban több portál is beszámolt) most már az Apple bűvköréhez tartoznak. Talán épp emiatt tért vissza a hip-hop egykori királya eredeti szakmájához, zenekészítéshez.

A nagyfőnök új albuma ígéretesnek tűnik, ahogyan a nemrég bemutatott új filmje, a Straight outta Compton is, hisz minden bizonnyal ismét megkapjuk, amit egy ilyen film adhat:

Gengszterkedést, minden mennyiségben.

A film és a hamvaiból feléledő Dre mindenképp új lökést adhat a keleti part-nyugati part véget nem érő rapháborújának, amely a hazai rapzene számára is örök hivatkozási alapként és inspirációként szolgált mindig is.

Egy szó, mint száz: stay tuned.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére