Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Három újdonsággal rukkolt elő a Dreher

Pörge Béla

2019.05.24. 15:57

Most már az alkoholmentes söreikbe sem tesznek kukoricát.

Gránátalma, pomelo-grapefruit és citrom ízesítésű söröket mutatott be a Dreher. Mindhárom új termék alkoholmentes, és a megújuló Dreher 24 elnevezésű termékcsaládba tartozik.

Az új Dreher 24 termékei

Fontos kiemelni, hogy a Dreher 24 termékei mostantól nem tartalmaznak kukoricát, ahogyan a korábban megújult láger, a Dreher Gold sem. Ez nagyon fontos újítás, egyben komoly lépés a minőségi sörök világa felé. Korábban beszámoltunk róla, hogy ez az újítás bejött a Drehernek, a gyár bevétele tavaly 10 százalékkal nőtt: elsősorban az új Dreher Goldnak, és a minőségi külföldi sörök (például Pilsner) importálásának köszönhetően.

Ettől az újítástól persze nem lettem radler-rajongó, mindenesetre örömteli, hogy most már ebben a kategóriában is találni jobb minőségű nagyüzemi magyar söröket. Ezeknek az új termékeknek nagyon jó az üzenete, így csak örömmel tudom fogadni őket.

Az új Dreher 24 sörei teljes mértékben leváltják a régieket, ráadásul három új ízt is bevezetett a Dreher azok kedvéért, akik szívesen isszák az alkoholmentes, ízesített söröket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére