Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha van gyereked, erre a filmre tutira vidd el!

Horváth József György

2016.07.31. 16:58

A kis kedvencek titkos élete: kritika.

A UIP-Duna Film jóvoltából premier előtt nézhettük meg az Illumination Entertainment és a Universal Pictures legújabb, egész estés animációs filmjét. A kis kedvencek titkos élete nem a legerősebb versenyző ebben a műfajban, de könnyed kikapcsolódást jelenthet az egész család számára. Nyugi, azért a mondanivaló sem marad el!

Max, a jack russel terrier boldogan éldegél Manhattanban gazdájával. Igen ám, csakhogy Katie egy nap befogad még egy kutyát. Duke érkezése teljesen felborítja Max nyugodt kis életét, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy megszabaduljon a váratlanul felbukkant vetélytárstól. Az egymás elleni acsarkodás nagy bajba keveri a két kutyát, még szerencse, hogy Max barátai gyorsan a segítségükre sietnek.

A Toy story rajongók biztosan sok hasonlóságot fognak felfedezni a két film között, kár, hogy a kis kedvencek nem érnek fel Woody és társai kalandjaihoz. Ettől függetlenül egy teljesen vállalható, fantasztikusan megrajzolt, kedves és vicces mesét láthatunk, amiben örömét lelhetik kicsik és nagyok egyaránt.

Már csak azért is érdemes elvinni rá a gyerekeket, mert fontos dolgokat tanulhatnak meg belőle. Például, hogy az állattartás felelősséggel jár, és megunt kis kedvenceinktől nem szabadulhatunk meg csak úgy, mint egy kinőtt ruhadarabtól. Arra is megtanít a film, hogy nem szabad elsőre ítélni, a cuki külső sokszor gonosz belsőt takar, és hogy egy mozgássérült is élhet teljes életet.

Van tehát mondanivaló bőven, de azért nem kell megijedni, a hangsúly a poénokon van, elvégre ez mégiscsak egy könnyed kis mozi, ami tökéletes lehet egy forró nyári napon az egész családnak. Szóval menjetek, nézzétek meg, aztán ha hazaértetek ne felejtsétek el megsimogatni az otthon rátok váró kis kedvenceteket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére