Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért verhetetlen a Simpson család

888.hu

2016.02.12. 21:58

Összeszedték a sorozat történetének legjobb filmes utalásait.

Hiába zárta története egyik legjobb évadát a South Park, hiába definiálta újra a pop-kulturális utalásokat a Family Guy, és hiába vált mára a felnőttek kedvencévé a frenetikus Archer:

a Simpson család marad az örök klasszikus.

Nem véletlenül készítették el még 14 évvel ezelőtt a South Park alkotói a "Simpsonék már megcsinálták" című epizódot: ha valaki egy ideig követte a sorozatot, annak ismerős lehet az érzés, hogy minden élethelyzetről eszébe jut egy jelenet a sárga család kalandjaiból.

Zsenialitásukra jó példa egy most készített összeállítás arról, hogyan dolgozták fel a filmtörténelem legjobb alkotásait az elmúlt 27 évben:

Rengeteg klasszikus jelenet megvalósítását láthattuk Simpsonék előadásában: Homer például tökéletesen játszotta el Jack Nicholson karakterét a Ragyogásból, de Mr. Burns is volt már Hannibal Lecter és Kane az Aranypolgárból. A Keresztapa is számos poént ihletett: Bart Sonny halálát lemásolva válik hógolyók áldozatává, Lisa pedig egyszer arra ébred, hogy plüss lovának levágott feje fekszik mellette

Feldolgozták továbbá a Taxisofőr tükör előtt állós és a Psycho zuhanyzós jelenetét, a Ponyvaregény gázolását, vagy Sharon Stone keresztbe tett lábait az Elemi ösztönből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére