Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Emlékezetes pillanatokat adott nekünk a Pesti TV!

888.hu

2022.05.11. 14:40

Hétfőn jött a hír, hogy megszűnik a Pesti TV és azóta az is kiderült, hogy a PestiSrácok.hu működése is veszélybe kerülhet. A stáb május 21-én, szombaton budai Gesztenyéskertben szerette volna ünnepelni PestiSrácok.hu tízéves születésnapját, az új híreknek megfelelően a Pesti TV búcsúbulija is lesz az esemény. A tervek szerint a búcsúbulin felidézik a TV fennállásának „nagy pillanatait”, élőben jelentkezik majd a Politikai Hobbista, végül pedig koncerttel zárul az este. Az alábbiakban felidézzük a 888.hu szerkesztősége által leginkább kedvelt Pesti TV pillanatokat.

 

Ábrahám Róbert izzasztó interjúi

Libsi legyen a talpán, aki be mert menni Ábrahám Róbert Late Night Latte című műsorába izzadni. A parázs vitákból nem volt hiány és ez nem is volt baj.

 

 

Osváth „VV Zsolti” Zsolt influenszer is megfordult itt. Az eredményt tanítani kellene.

 

 

Jeszenszky Zsolt videóüzenete

A Politikai Hobbista ön-azonos talk show-ként jelent meg a magyar közéletben. A témák palettája mindent lefedett, a vendégek a politikai spektrum minden szegletéből szerepelhettek itt. Jeszenszky Zsolt nem a visszafogottságáról híres, az egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor videóüzenetben szólt Péterfi Judithoz, hogy végre álljon ki és mondja el azt, amit külső szemlélőként mindenki látott.

 

Judit! Kérem, lépjen elő, és mondja el a valóságot. Azt, amit igazán és őszintén gondol, hogy Márki-Zay Péter egy elmebeteg, hogy egyszerűen nem lehet vele bírni, hogy életveszélyes, monomániás elmebeteg, és hiába bízták meg önt is a felügyeletével, reménytelen.”

– szólította fel a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjének sajtófőnökét Jeszenszky Zsolt.

 

 

Bohár Dániel hiánypótló munkája

Bohár kolléga, aki nem mellesleg a 888.hu Piszkostizenkettő véleményrovatának állandó szerzője, csendes gyilkosként, fáradhatatlanul kérdezi szeretve tisztelt politikusainkat. A legjobb momentumok, amikor a hallgatás többet mond száz szónál.

 

 

 

A kollégáknak és munkatársaknak pedig kitartást kívánunk és sok sikert, bárhol is folytatják továbbiakban.

Filipp Dávid, főszerkesztő-helyettes

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

A spórolás miatt. A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt is elmondta, hogy újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal az Oroszországot érintő szankciókkal kapcsolatban.

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Az elmúlt napok diskurzusát okkal uralta az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek felrobbantása, amiről semmi biztosat nem tudunk, és hacsak az elkövető fél nem vallja be nyilvánosan, akkor nem is fog kiderülni, hogy ki állt a robbantás hátterében. Noha nem zárható ki az sem, hogy Oroszország volt az elkövető fél, sokkal kézenfekvőbb és logikusabb magyarázatnak bizonyul, hogy az Egyesült Államok – direkt vagy indirekt – szabotázsakciójáról van szó, hiszen Washington több szempontból is profitál az így kialakult konfliktusból. Egyrészről az USA évek óta próbálta megakadályozni a gázvezeték üzembe helyezését, másrészt az orosz gázszállítási alternatíva megszűnése által teljes mértékben kiszolgáltatja Európát, hogy drága cseppfolyósított gázt vegyen az USA-tól, harmadrészt pedig az amerikai hadiipari lobbi is erőteljesen a háború elhúzódásában érdekelt. Az sem Amerika ártatlanságát bizonyítja, hogy februárban maga Biden elnök ígérte meg, hogy az orosz agresszió bekövetkezte esetén „képesek lesznek véget vetni az Északi Áramlat 2-nek”.

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Európában elsőként Magyarországon kérdezik meg az emberek véleményét az EU által bevezetett Oroszország ellen irányuló szankciókról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére