Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elő a popcornnal: ma este játsszák az Elk*rtuk-at a TV2-n

888.hu

2022.03.14. 18:00

A film 21 órakor kezdődik.

 

A tavalyi év legnézettebb filmjét végre a televízióban is megtekintheti a nagyérdemű!

 

A magyar filmgyártás egyik legkiemelkedőbb alkotását, Keith English rendezésében,

hétfő este 21 órakor vetíti a TV2.

 

Amikor hallottam, autóban ültem, a Balatonról jöttem Budapest felé. Este 2-3 barátommal elmentünk megnézni, mi történt, a tüntetésekben nem vettünk részt, csak éreztük, hogy valamilyen feszültség van. Akkor sziklaszilárd meggyőződésem volt, hogy az a hazug rendszer összeomlott”

– emlékezett vissza Kálomista Gábor, az Elk*rtuk producere az ominózus 2006-os eseményekre a 888.hu interjújában.

 

Kálomista mozija tipikusan az a film, aminek már a legelején igyekeztek alátenni.

„Számtalan olyan helyzetbe futottunk bele, hogy helyszínt akartunk bérelni, már meg is állapodtunk, amikor kiderült, hogy ez a film nem biztos, hogy kompatibilis azzal az eszmeiséggel, amit mondjuk a főváros vagy egy bizonyos helyszín képvisel. Rögtön meg is érkezett az elutasítás. De olyan is volt, hogy azt már egy szerződés aláírása után kaptuk meg. Ez a film rengeteg nehézséggel szembesült, arról nem is beszélve, hogy a koronavírus-járvány közepén forgattuk” – sorolta a producer.

 

 

A filmet a balos trollok mindenhol megpróbálták elkaszálni, volt, aki arra buzdította az embereket, hogy foglalják le a helyeket, de ne menjenek el a moziba.

Kálomista Gábor büntetőfeljelentést tett.

 

Sem megakadályozni, sem meggátolni nem tudják a filmnek a terjedését, viszont az érzékelhető, hogy valamit nagyon eltalálhatott náluk ez a film, amiért ilyen »újabb alantas eszközökkel próbálják meg ellehetetleníteni«”

– nyilatkozott a producer.

 

A sok nehézség ellenére a film vonzotta a nézőket a mozitermekbe.

 

A 888.hu újságírója is jelen volt a film premierjén, így tudósított:

Már a jegyek átvételekor jelezték, hogy a nagy érdeklődés miatt időben érkezzünk, nehogy lecsússzunk a film elejéről. Igazuk is lett, a moziterem közel telt házzal működött, s nagy meglepetésemre a székeken helyet foglalók kilencvenkilenc százaléka fiatal volt.”

 

A filmről kritikát is írtunk, amit ITT olvashatnak el!

 

Az Elk*rtuk óriási sikere abból is látszik, hogy a világszínvonalú thriller médiamegjelenéseinek száma

közel 5 ezer,

ebbe beletartoznak a filmről szóló cikkek, tudósítások, reakciók az online és az offline média területén.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

A spórolás miatt. A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt is elmondta, hogy újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal az Oroszországot érintő szankciókkal kapcsolatban.

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Az elmúlt napok diskurzusát okkal uralta az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek felrobbantása, amiről semmi biztosat nem tudunk, és hacsak az elkövető fél nem vallja be nyilvánosan, akkor nem is fog kiderülni, hogy ki állt a robbantás hátterében. Noha nem zárható ki az sem, hogy Oroszország volt az elkövető fél, sokkal kézenfekvőbb és logikusabb magyarázatnak bizonyul, hogy az Egyesült Államok – direkt vagy indirekt – szabotázsakciójáról van szó, hiszen Washington több szempontból is profitál az így kialakult konfliktusból. Egyrészről az USA évek óta próbálta megakadályozni a gázvezeték üzembe helyezését, másrészt az orosz gázszállítási alternatíva megszűnése által teljes mértékben kiszolgáltatja Európát, hogy drága cseppfolyósított gázt vegyen az USA-tól, harmadrészt pedig az amerikai hadiipari lobbi is erőteljesen a háború elhúzódásában érdekelt. Az sem Amerika ártatlanságát bizonyítja, hogy februárban maga Biden elnök ígérte meg, hogy az orosz agresszió bekövetkezte esetén „képesek lesznek véget vetni az Északi Áramlat 2-nek”.

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Európában elsőként Magyarországon kérdezik meg az emberek véleményét az EU által bevezetett Oroszország ellen irányuló szankciókról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére