Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyszernézõs a #sohavégetnemérõs

Kékes Viki

2016.11.29. 20:38

Annak viszont jó.

December elsejétől látható a mozikban a Wellhello zenekar slágerei által inspirált #Sohavégetnemérős, amelyben Fluor Tomi és Diaz is szerepel. A film hat rövid kis történetet mesél el, amiknek a központi eleme a nyár és a szerelem. Komoly mondanivalóra ne számítsunk, de aranyos film a #Sohavégetnemérős, szerethető karakterekkel, akikkel ráadásul még azonosulni is tudunk. 

Balaton, nyár, stég. Egy lány és egy fiú ébredezik éppen, akiknek valamilyen oknál fogva össze van bilincselve a keze:

Te emlékszel valamire a tegnap estéről?

Aha. Táncoltunk.

De nem is táncoltunk.

Ja, akkor semmire.

Így keződik az első történet a hatból, amely szinte azonnal visszarepít minket a nyárba, a Balatonhoz, az átfröccsözött éjszakákhoz, no és persze a nyári szerelmekhez. Ez a #Sohavégetnemérős legnagyobb erőssége: erőlködés nélkül, profi képi világgal, szerethető karakterek tolmácsolásában hozza vissza a nyarat, ami most, november végén fájdalmasan hiányzik már. A sztorikat nézve azt kívánjuk bárcsak újra itt lenne a június, és mehetnénk a Parkba, a Voltra, vagy a Balatonhoz.

Nincs ember, aki ne tudna valamelyik helyszínnel, vagy valamelyik történettel azonosulni: mindannyian buliztunk már, ittunk már túl sokat, estünk már szerelembe és persze szakítottunk is – nem is egyszer. Az sem hátrány, hogy a filmben szereplő, a nagyközönség előtt jobbára ismeretlen, fiatal színészek erőlködés nélkül, természetesen játszanak. Jó látni, hogy bizony van itt egy új generáció, és megérdemli, hogy esélyt kapjon. 

A #Sohavégetnemérős elsősorban a rajongóknak és a huszonéves korosztálynak szól, de bátran üljenek be rá azok is, akik csak szeretnének elfeledkezni arról, hogy közeleg a tél.

8/6

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére