Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egész szórakoztató valóságshow-t tett le az asztalra a Viasat

Horváth József György

2016.10.18. 15:58

Flúgos Futam kritika.

Az Egyesült Államokban már 28 éve sikerrel futó The Amazing Race mintájára indította el a Viasat újabb saját gyártású realityjét, a Flúgos Futamot. A szabályok nagyjából ugyanazok, mint az amerikai verzió esetében: 8 páros versenyez 10 héten és 5 országon át, hogy szponzorkocsijukkal elsőként érjenek célba a nap végén. Nehezíti a dolgukat, hogy az út során egyetlen segítségük egy (ma már ódivatúnak számító) térkép. Az egyes etapok teljesítéséhez nem csupán tájékozódó képességükre, de találékonyságukra és fizikai erejükre is szükség van.

Részemről megy a pacsi a Viasatnak, ugyanis a végeredmény egy egész szórakoztató kis valóságshow lett, ami elsősorban a kiváló castingnak köszönhető. A résztvevők között jócskán találunk olyan szereplőket, akik számára még egy térkép értelmezése is komoly feladatot jelent, de olyanokat is, akiknek a fizikumuk hiányzik az ilyen típusú feladatok teljesítéséhez. Mi, nézők pedig (mivel alapvetően szemetek vagyunk) röhögve figyeljük a kövér csaj heroikus küzdelmét a katonai kiképzőpályán, vagy a pucér realityben egymásra talált Josie és Petra próbálkozásait a román térkép értelmezésében.

A műsorvezetést a különböző csatornákon futott autós műsorok veteránjaira, a Winkler-Bazsó párosra bízták. Sajnos nekik túl komoly szerepet nem szántak a készítők. Kár, összeszokott párosról beszélünk, akiknek masszív rajongótábora van, érdemes lenne több időt adni nekik is a képernyőn. Nem csak a műsorvezetők mellőzése az egyetlen probléma: a Flúgos futam leggyengébb pontja (legalábbis ezidáig) az újításként behozott “celeb stoppos”, akinek a jóég tudja mi is a szerepe pontosan. Félek, hogy a Viasat egyedüli célja beemelésükkel mindössze az volt, hogy valamennyire eltérjenek a The Amazing Race-től, ezzel is megúszva a jogdíjak kifizetését a CBS-nek. Igaz, az első rész celebje Cinthya Dictator volt, akinél kevés érdektelenebb szereplőt tudnék elképzelni, lehet, hogy a többiek (Pulai Imre, Bárdosi Sándor, Kiss Gergő, Dér Heni, Eckü, Badár Sándor, Voksán Virág és Gáspár Bea) többet tudnak majd hozzátenni a műsorhoz.

Mindent összevetve egész jó kis realityt tett le az asztalra a Viasat, ami kifejezetten szórakoztató lehet a különböző tehetségkutatókra már jócskán ráunt magyar nézőközönség számára.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Isten éltesse az apákat!

Június harmadik vasárnapján, azaz idén június 16-án ünnepeljük az apák napját. Isten éltesse őket!

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

The speech that put Viktor Orbán on the map of politics

Thirty years ago, on this day, Imre Nagy, the communist Prime Minister of the era and one of the few who understood that Hungarians had enough of the Soviet rule, was rehabilitated and reburied with full honours. Viktor Orbán’s speech at Imre Nagy’s reburial became a symbol of what Orbán has been standing for these past 30 years and played a key role in the collapse of the Stalinist regime.

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Harminc éve tart a rendszerváltó harc

Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyanazok a liberálisok voltak, akik akkor és ma is Soros ideáinak a legelkötelezettebb hívei.

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Rendhagyó beszélgetés Bogár László közgazdásszal a rendszerváltozás nevű folyamatról, arról, hogy hogy is ment ez harminc éve, és még azelőtt; arról, hogy mi is az a szocializmus; hogy hogyan szorított kést az SZDSZ az MDF-esek torkához, és hogy mi volt a jelentősége Orbán Viktor harminc évvel ezelőtti beszédének.

Így emlékezett Orbán Viktor Nagy Imrére

Hivatalos Facebook oldalán közzétett videójában rótta le kegyeletét Nagy Imre, Magyarország miniszterelnöke előtt Orbán Viktor.

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Harminc éves a magyar rendszerváltás

Infovideóban foglaltuk össze a lényeget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére