Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bond újra a régi

888.hu

2015.11.03. 16:11

A 007-es újra megmenti a világot, ráadásul ezúttal a régi jól megszokott stílusában teszi mindezt.

A világ leghíresebb titkos ügynöke – aki a valóságban sose állhatna az angol hírszerzés alkalmazásában – szerdától visszatért a magyar mozikba.

Személy szerint nagyon vártam, hogy végre láthassam James Bondot újra akcióban. A Skyfall után azonban kérdés volt számomra, hogy az új film a  SPECTRE – A Fantom visszatér, inkább az előző film stílusát viszi majd tovább, vagy a készítők hallgatva a kritikákra visszatérnek a klasszikus James Bond vonalhoz.

Azok – köztük én is –, akik az új, kütyük nélküli, valóságosabb és persze komorabb James Bondot szerették volna viszontlátni, nagyot fognak csalódni. A SPECTRE ugyanis sokkal inkább a klasszikus Bond-filmek előtti meghajlás, mint a Skyfall folytatása.

 

James Bond újra a világhatalomra törő főgonoszokra robbanóórát dobó titkos ügynökként tűnik fel, és egy olyan szervezettel – és annak vezetőjével – küzd meg, amelyik a világ összes kémügynöksége felett venné át a hatalmat.

Azok viszont kifejezetten élvezni fogják a filmet, akik vágytak a régi Bond-mozik hangulatára. Sőt, a film ezáltal sokkal könnyedebb lett, és nem is veszi túl komolyan magát – még családi szórakozásnak is jó lehet.

Az igazi gond a filmmel, hogy a két és fél órát képtelen végig izgalommal megtölteni.

Pedig tizenöt percre még Christoph Waltz is feltűnik a színen, mint ügyeletes főgonosz. De sajnos tőle sem kapunk semmi maradandót – ez pedig különösen fájdalmas a Skyfall zseniális pszichopatája, Javier Bardem után, akinek minden vásznon töltött másodperce fantasztikus volt.

A SPECTRE– A Fantom visszatér nem rossz film, sőt kifejezetten kellemes, ha valaki a klasszikus James Bond filmek szerelemese. Annak ellenére is tudom ajánlani, hogy párszor tényleg leül a film, mert az akciójelenetekre és a látványra egy rossz szavunk se lehet.

A 888.hu pontozása: 6/8

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére