Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

B-kategóriás celebekkel indult el a Nyerõ Páros

Horváth József György

2016.08.30. 14:58

Alig néhány nappal a VV8 indulása után Nyerõ Páros címmel még egy valóságshow-t szabadított ránk az RTL. Az izraeli mintára készült realityben nyolc celebpáros költözött be egy villába, hogy ott minden nap más és más feladatokban mutassák meg mennyire bátrak, és mennyire ismerik egymást.

Nem lehet panasza a pronyó műsorok rajongóinak az RTL-re. Alig néhány nappal a VV8 indulása után tegnap este elstartolt egy újabb valóságshow, a Nyerő páros is. A naponta jelentkező realityben nyolc “sztárpár” (maradjunk a celebnél) méri össze a tudását: Kabát Péter, Szabó Zsófi, Peller Anna, Papp Gergő, Pumped Gabó, Valkó Eszter, Gergely Róbert,  és az ÉNB-ből ismert (?) Király Péter és párja szerepel a műsorban.

A Nyerő páros egy beköltözős valóságshow, egy kvízműsor és egy ügyességi játék keveréke. A játék körökből áll, minden kör egy férfi kihívásból, egy női kihívásból és egy közös feladatból tevődik össze. A nők és férfiak kihívása során a pároknak csak az egyik tagja játszik, a másik pedig kvázi befektetőként arra fogad, hogy párjának sikerül-e teljesítenie a kihívást. Ebből persze elvileg az is kiderül, hogy mennyire ismerik a másikat.

Az első adásban a lányok feladata az volt, hogy egy több méter magasan lévő, vékony pallón menjenek végig anélkül, hogy leesnének. A srácok a páronként rendelkezésre álló 400 ezer forintból tehették meg tétjeiket. A játék végére nekem úgy tűnt, hogy a többség azért képben van a másik képességeit illetően, általában jól lőtték be az összeget. Kivéve persze Pumped Gabót, aki annak ellenére mert csak 19 000 forintot kockáztatni, hogy a csaja lazán vette az akadályt, sőt, még a játékot is megnyerte. Az első adás alapján én egyébként a Papp házaspárra tippelnék végső nyertesként, köztük azért tényleg elég nagy az összhang minden téren.

Kár, hogy az RTL nem tudott nagyobb neveket összekukázni erre a műsorra, akkor talán érdekes lehetne hosszabb távon is. Ezekre a B-kategóriás celebre viszont egyáltalán nem vagyok kíváncsi, még akkor sem, ha olyan csodálatos megállapítások hangzanak el, mint pl. “rák vagyok, borzalmasan rezonálok az ő hangulatváltozásaira.” No persze az Éjjel-nappal Budapest rajongói például biztos nézik majd, és azt hiszem nekik tetszeni is fog.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére