Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A YOLO Gyulára költözik a hétvégén

Horváth József György

2016.04.13. 17:48

17. alkalommal rendezik meg a Gyulai Pálinkafesztivált. Szóval vidd el a nõdet, a pasidat és még öreganyádat is!

Páratlan párlatok találkozása Gyulán"

Ha egy ütős gasztro yolora vágysz a hétvégén látogass el Gyulára, ahol április 15-17 (péntek-vasárnap) között, immár 17. alkalommal rendezik meg a méltán híres pálinkafesztet.

Gyula a pálinka fővárosa
A fesztivál 17 éve népszerűsíti a magyar pálinkát, a pálinkafőzést valamint a pálinkafőzéshez kapcsolódó hagyományokat. A fesztiválra az ország minden tájékából érkeznek látogatók és évről-évre egyre népszerűbb a turisták között is.
Egy nagy igazság a Mestertől:

A Gyulai Pálinkafesztivál tökéletes helyszín arra, hogy a termelők és a fogyasztók, na meg persze a részegek és a kevésbé józanok megismerkedhessenek egymással és a legjobb magyar itókákkal.

Az idei pálinkakülönlegességek között szerepel például a Birkás Pálinkafőzde különleges sárgarépa párlata vagy a helyi Gyulai Pálinka Manufaktúra ágyas cigánymeggy pálinkája.

A jó pálinkák mellé jó zene dukál, a színpadokon jobbnál jobb magyar előadók táncoltatják bulizni vágyókat. Na jó, igazából kicsit kommersz a felhozatal, de a jó pálinka mellett az ember könnyen örül bárminek. A hétvége táncfelelősei: Ismerős Arcok, Majka & Curtis, Kis Grofó, a Kiscsillag, a Bikini, Tolvai Reni, Oláh Gergő, Bódi Guszti és Margó és a gyulai Magna Cum Laude, de lesz itt retro dizsi és megválasztják a MAGYAR PÁLINKA SZÉPÉT!!! Tehát a csajt, aki a szép lányok közül a legtöbb felest tudja lehúzni egymás után (reméljük erről van szó). Tűkön ülve várjuk az eredményhirdetést. A további programokat itt tudjátok megtekinteni.

Mivel pálinkáról van szó, a cikket csak a Mester szavai zárhatják:

 

Kellemes ivászatot!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére