Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Mazsihisz bezáratná a kamu holokausztmúzeumot

888.hu

2018.08.24. 07:40

Budapest belvárosában, a Dohány utcai zsinagóga mellett mûködik egy holokausztmúzeum, amely teljesen történelmietlen, hazug és félrevezetõ a Mazsihisz szerint. A hely tulaja egy bizonyos Avner Friedman izraeli ügyvéd, aki a kilencvenes években jött elõször Magyarországra. A Mazsihisz bezáratná a helyet, mondván, hogy ezzel megsértik a holokauszt emlékét.

A Dohány utcai zsinagóga és a Magyar Zsidó Múzeum közvetlen szomszédságában, a Wesselényi utcában „Shoah Cellar” néven hosszú ideje békében működik egy „turistacsapda”. Az álmúzeum primitív történelemhamisítást „árul” a gyanútlan látogatóinak egy meglehetősen borsos belépőjegy fejében, és meggyilkolt magyar állampolgárok százezreinek emlékén nyerészkedik.

A Shoah Cellar nevet viselő kamumúzeumot működtető, a holokauszton nyerészkedő csaló történetesen éppen izraeli állampolgár, a neve Avner Friedman és a náci bűnök szakértőjének tartja magát.

A Mazsihisz megtette a szükséges és lehetséges jogi lépéseket annak érdekében, hogy az álmúzeum ne folytathassa működését.

"Nem lehet hagyni, hogy – a valódi zsidó örökség zsidó és nem zsidó látogatóit becsapva, a magyar zsidó turisztikai infrastruktúrára rátelepedve – gátlástalan csalók tovább hazudjanak a magyar történelemről, amelyet továbbadni úgy, ahogy történt, a zsidó és nem zsidó magyarok közös felelőssége" – zárja közleményét a Mazsihisz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére