Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Dirty Red Light Crew nyerte a Hungary's Got Talent-et

Horváth József György

2015.12.20. 15:05

Óriási meglepetésre (nem) az egyik táncos formáció nyerte meg az elsõ Hungary's Got Talentet. A gyõztes csapat kihirdetéséig ismét három és fél órás mûsoridõt kellett végigszenvednünk, tele gyenge poénokkal és üresjáratokkal. Karácsonyra azt kérem, hogy egy darabig kíméljenek meg minket a tehetségkutatóktól. Hiába.

Döntőről lévén szó, a zsűri mindkét női tagja kipakolta amit kellett, vagyis gondoskodtak a kötelező csöcskontenről. Balázs nem is állta meg, hogy ne tegye szóvá Horgas Eszter fekete estélyiből kis híján kibuggyanó melleit. A műsorvezető egyébként hosszasan kérette magát, míg megmutatta (egy elvesztett fogadás miatt) egycentisre letolt haját. Ha esetleg olvasnád Balázs, ezúton üzenem, hogy korántsem olyan sokkoló az új séró, kár volt ekkora feneket keríteni neki. (Tudom, tudom, valamivel ki kell tölteni a túl hosszúra nyújtott műsoridőt.) 

A döntősök produkcióját most nem veszem sorra, semmi újdonságot, semmi meglepőt nem láttam a bemutatott produkciókban. Mondjuk én személy szerint nem bánom, hogy nem kell egy álló farokkal festő faszit nézegetni élő adásban, akkor már inkább a középszer.

Nem vicc:

A zsűri viszont gyakorlatilag minden egyes produkciótól el volt ájulva, gondolom itt ez már kötelező. Azt ugye mégsem mondhatják, hogy “elég felejthető volt srácok, de nyugi, biztos lesz sok céges fellépés, pár évig sínen vagytok anyagilag.”

A döntő összességében nem különbözött semmiben az eddig látottaktól: túl sok táncos produkcióval, extra hosszú reklámszünetekkel, felesleges visszatekintésekkel, és végletekig elhúzott eredményhirdetéssel telt ez az este is.

Három és fél óra tömény unalom után Badár Tamás három milliós különdíjat,

 

a főnyereményt pedig a Dirty Red Light Crew vihette haza.

 

Kemény meló volt ez a műsor, nem csak a készítőknek, hanem nekünk, nézőknek is. Simán kibírnánk tehetségkutató nélkül pár évig, de nincs ilyen szerencsénk: jövőre megint lesz X-faktor, és egy új formátum, a Kicsi Óriások is bemutatkozik majd. Sajnos úgy tűnik, van rá igény.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére