Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

2016 a szuperhõsök éve

Horváth József György

2016.01.16. 20:18

SZAVAZÁS! Kíváncsiak vagyunk, Ti melyik filmeket várjátok a legjobban?

2016-ban hatalmas szuperhős-dömpingnek leszünk részesei a mozikban. A Marvel és a DC az utóbbi időben nagyon ráérzett a szuperhős univerzumok alapos kiépítésére. A filmek most már nemcsak a levegőben lógnak, komoly összefüggések és áthallások vannak a történetek között.

Arra vagyunk kíváncsiak, Ti hogyan látjátok a szuperhős univerzumok alakulását? Mi az, amit már elcsépeltnek, mi az amit újítónak tartotok?

1. Deadpool

Ryan Reynold vicceskedő bérgyilkos szuperhőse. A karddal hadonászó mókamester február 11-től kaszabol a magyar mozikban.

2. X-men: Apokalipszis

Vannak fenntartásaim. A történet már az előzetesből adódóan is nagyon súlytalan. Reméljük Bryan Singer nem okoz csalódást az új X-men trilógia befejező részével. Május végén érkezik a mozikba.

3. Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

A roppant gyengén sikeredett Acélember után elvárható, hogy ez a film nagyon jól süljön el. A rajongókat mindenesetre már most nagyon megosztja. Sokan vannak (vagyunk), akik nem tudnak kilépni Nolan borongós és realista Batman legendájából. Március 24-től meglátjuk milyen a sztori a 300 rendezője, Zack Snyder tolmácsolásában.

4. Amerika Kapitány: Polgárháború

A nagy összekötő sztori a harmadik bosszúállás előtt. Az év második nagy párharca május 12-én érkezik a magyar mozikba.

5. Öngyilkos osztag

A várva-várt antihős film. Joker végre visszatér a mozivászonra. Reméljük Jared Leto nem okoz csalódást. Nehéz lesz überelnie a zseniális Heath Ledgert. Augusztus elején minden kiderül.

6. Doctor Strange

Benedict Cumberbatch, a Sherlock zsenije egy Marvel filmben. Reméljük ide is magával hozza elképesztő intellektusát. Nagyon kell már egy ilyen figura a Marvel együgyű világába. November 10-én kerül vetítésre a magyar mozikban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére