Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vizelet a lecsóban, avagy egy MSZP-s bográcsozás

Schüller Márton Imre

2021.08.28. 11:30

A Tranzit fesztivál egyik legszürreálisabb elszólásának lehettünk szem- és fültanúi péntek délután Kocsis Máté és Molnár Zsolt vitáján. A vita fő témái a nemzetbiztonság és a gyermekvédelem voltak. A gyermekvédelem témájánál azonban Molnár Zsolt egyik hasonlatán keresztül olyan dolgot is megtudhattunk, amire nem biztos hogy kíváncsiak voltunk.

A vitát vezető moderátor egy ponton azt a kérdést tette fel a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban Molnár Zsoltnak, hogy az MSZP-nek fontos volt-e az, hogy a gyermekek érdekeit támogassák.

Természetesen! – vágta rá élből a baloldali politikus, majd mikor megkérdezték, hogy miért nem szavazták meg a törvényt, akkor gyorsan elkezdte terelni a témát arra, hogy a Horn és Medgyessy kormányok mennyit tettek a gyerekekért. Majd ezután elmondta, hogy Kocsis Máté nagyon szép dolgokat mondott a gyermekvédelemről és hogy abban nincs is vita.

Moderátor tehát ismét feltette a kérdést, hogy akkor miért nem szavazták meg?

Ezután jött az igazi gasztro horror.

Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor a harcostársaimmal hatalmas nagy bográcsban lecsót főzünk és nagyon finom, de utána oda jön valaki és csak egy nagyon kicsit belepisil, akkor az egész egy pisivé válik

– mondta válaszul a baloldali politikus.

Erre Kocsis Máté feltette a kérdést, hogy ez elő szokott fordulni?

Majd Molnár Zsolt ennyit mondott:

Azt kell hogy mondjam, történt már ilyen.

Ekkor több száz néző( az élő adást követőket is beleszámítva) egyszerre adott hálát az égnek, hogy sosem bográcsozott az MSZP-s harcosokkal.

Én pedig csak álltam kavargó érzésekkel, hiszen ilyen őszinteséget a baloldalon eddigi rövid életemben nem hallottam és örültem, hogy egy ilyen történelmi esetnél ott lehettem. Másrészt viszont valahol legbelül borzasztóan elszomorított, hogy egy egész bogrács lecsóból lett pisi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár Európában

Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár Európában

A brüsszeli elhibázott szankciók miatt megszüntetett benzinárstop feloldása után megnéztük, hogyan állnak az uniós rangsorban a hazai üzemanyagárak. Árstop nélkül is kedvezőek.

Már a háború kitörése előtt is nagyon pörgött a fegyverbiznisz

Már a háború kitörése előtt is nagyon pörgött a fegyverbiznisz

A globális fegyvereladások 2021-ben közel két százalékkal nőttek az ukrajnai háború előtt.

Orbán Viktor: A szankciós benzinárakból elvonjuk az extraprofitot

Az elmúlt napokban a brüsszeli kőolajszankciók hatályba léptek, bekövetkezett az, amitől tartottunk. Mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész Európában. Magyarországon az ebből keletkező extraprofitot elvonjuk és a rezsivédelmi alapba irányítjuk – írta Orbán Viktor kormányfő a közösségi oldalán.

Együttműködési programot indított az energiaellátás biztosítására a brit és az amerikai kormány

Átfogó együttműködési programot indított az energiaellátás biztosítására a brit és az amerikai kormány. A kezdeményezést, amelynek keretében az Egyesült Államok már jövőre jelentősen megemelt mennyiségű cseppfolyósított földgázt (LNG) szállít Nagy-Britanniának, Rishi Sunak brit miniszterelnök és Joe Biden amerikai elnök jelentette be szerdai közös nyilatkozatában.

Megszűnik a benzinárstop

Megszűnik a benzinárstop

A hírt Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója jelentette be a kedd esti Kormányinfón.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére