Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga-Damm: az ellenzéki miniszterelnökjelöltek nem vezetők, hanem celebek és rikkancsok

888.hu

2021.03.12. 17:15

A Mandinernek adott interjút az ex jobbikos Varga-Damm Andrea. A független országgyűlési képviselő jelenleg egy jobbközép párt létrehozásán tevékenykedik.

Keresztes László Lóránt LMP-frakcióvezetővel kapcsolatban elmondta, őt egyáltalán nem érdekli, ki melyik pártban politizál, sokkal inkább az, hogy ki milyen kvalitású ember a politika színpadán.

„Három éve nagyon alaposan figyelem a képviselőtársaimat, nézem a felkészültségüket, viselkedésüket, és azt, hogy milyen célokat képviselnek. Keresztes László Lóránt egy olyan képviselő, aki nagyon felkészült, aktív, minden témában tájékozott, nemzeti elkötelezettségű politikát visz, amely egyébként ellentétes az LMP kifelé mutatkozó attitűdjével. Ő egy jobboldali ember.

Nagyon fájdalmas látni, hogy az ellenzéki összefogásban nem értékes, vezetői kvalitású emberek kerülnek szóba miniszterelnök-jelöltként, hanem celebek, rikkancsok, nagyot mondók.

-fogalmazott. Majd hozzátette: Ha Keresztes lenne az LMP miniszterelnök-jelöltje, pártjuk támogatná, természetesen azzal a feltétellel, hogy az ő pártjuk önállóan indul.

Varga-Damm az új pártjával kapcsolatban elmondta, május lehet a leghamarabbi időpont, hogy a nyilvánosság előtt bemutatkozzanak.

”A párt nevét pedig csak akkor fogom elárulni. Az ünnepség végén fogjuk bemutatni a logót is, ekkor fogjuk elmondani az üzeneteinket is. Mindenképpen egy jobbközép párt lesz – ez nem kérdés. Ezt mutatják az adatok, és minden mástól a lelkem is távol állna. De ami a legfontosabb, hogy a felmérésben részt vevők kétharmada azt kérte, ne határozzam meg, milyen irányultságú a párt, mert őket ez nem érdekli. Arról beszéljek inkább, hogy mit akarok csinálni„ – fogalmazott a Mandinernek.

A Jobbikkal kapcsolatban azt mondta,

A Jobbik baloldali párttá vált – a Jobbiknak nincs egy olyan mondata, amely nemzeti alapú, jobboldali elkötelezettséget jelezne.

A Volner pártnál és a Polgári Válasznál pedig még nem látunk semmit arra vonatkozóan, hogy mit is csinálnak. Egy programot kell felmutatni, és az megmutatja az adott politikai közösségről, hogy valóban jobbközép erő-e – nyilatkozta a lapnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére