Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Úgy tűnik, Gyurcsány szerint is trágyával etetett gombák vagyunk

Filipp Dávid

2021.11.30. 13:40

Captain Peter Marki-Zay.

 

Nézzünk néhány idézetet Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölttől!

Ezzel meg lehet nyerni egy választást addig, amíg az embereket sötétben tartjuk, és trágyával etetjük, ahogy mondják Amerikában, hogy úgy tartanak, mint egy gombát. Sötétben tartanak, és trágyával táplálnak. Addig, amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni.”

 

Micsoda ostobaság volt annak idején így rezsit csökkenteni. Lehet rezsit csökkenteni, hogyne lehetne: kevesebb vizet kell használni, kevesebb áramot kell használni, kevesebb gázt kell használni. Át kell térni megújulókra. Persze lehet rezsit csökkenteni: le kell szigetelni a házakat.”

 

Az Egyesült Államokban azt láttam, hogy amikor felment a kétszeresére a benzin ára, az okos amerikaiak nagy autók helyett kisebbet vagy hibridet vettek, és nem egyesével, hanem akár hárman mentek együtt munkába. Lehet csökkenteni a jövedéki adót, de meg kell mondani, honnan fogjuk elvenni ennek az anyagi fedezetét.”

 

Azt gondolom, hogy kellően meggyőződhettek arról, hogy bárki is legyen Magyarország miniszterelnök-jelöltje, egy olyan közös programot fog végrehajtani, amelyben a baloldali programelemek és a zöldelemek, sőt a liberálisoknak kedves fontos pontok is megvannak. Szó sincs arról, hogy egy konzervatív kormány alakulna Magyarországon.”

 

Ha engem kérdeznek, akkor én azt gondolom, hogy az őszödi beszéd az egy szembenézés volt az akkori szocialista pártnak a hibáival, tehát ha úgy tetszik, arra utal, hogy Gyurcsány Ferenc ezekkel ellentétesen, ezeket kritizálva szólalt meg.”

 

Most pedig nézzük meg, hogy ma mivel állt elő a Facebook-oldalán a mindenkit földönfutóvá tétellel fenyegetőző Gyurcsány Ferenc.

Péter mondatai, nyilvános szereplései képviselnek bennünket. Ehhez alkalmazkodunk mi is. Én is. Megállapodtunk, hogy vigyázunk egymásra, megállapodtunk, hogy a DK, ahogy a többi párt is, elsősorban egyéni jelöltjeink segítésére koncentrál. Ezen túl azt tesszük, úgy és akkor, amikor azt ő, a közös jelölt ezt kéri. Mert ő a kapitány.”

 

Mi a konklúzió?

Gyurcsány Ferenc szerint is „sötétben tartanak és trágyával táplálnak”.

Csak aztán a hajó el ne süllyedjen...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére