Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sivalkodási különdíj járna az ENSZ emberi jogi fõbiztosának

Horváth József György

2018.02.26. 18:55

Zeid Raad al-Husszein herceg (igen, jól látod), az ENSZ emberi jogi fõbiztosa igencsak kitett magáért hétfõn genfi attrakciójával.

Ma az elnyomás ismét divatos; a biztonság visszaszorult, és az alapvető szabadságjogok is visszavonulót fújtak a világ minden régiójában. A szégyenérzet is visszakozóban van. Európában a xenofóbok és a rasszisták levetkőzték minden szégyenérzetüket - mint a magyar Orbán Viktor, aki korábban e hónapban azt mondta: 'nem akarjuk, hogy színünk másokéval keveredjen'. Nem tudják, mi történik a kisebbségekkel olyan országokban, melyek vezetői etnikai, nemzeti, faji tisztaságra törekednek?"

- mondta Zeid Raad al-Husszein Genfben, az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának 37. ülésén elmondott beszédében. A genfi nyilatkozat után Szijjártó Péter magyar külgazdasági-és külügyminiszter azonnali lemondásra szólította fel al-Husszeint, aki az ENSZ emberi jogi főbiztosa. Al-Husszein beszédében természetesen kiforgatta a magyar miniszterelnök szavait.

Orbán Viktor valójában a következőket mondta február 8-án, a Megyei Jogú Városok Szövetségének közgyűlésén, Veszprémben:

"A sokszínűség nem érték, hanem egy tulajdonság. Nem szabad hagyni, hogy erkölcsi, etikai vitákban kihúzzák a lábunk alól a talajt. Ki kell mondanunk, hogy nem akarunk sokszínűek lenni, hogy összekeverjenek bennünket, a saját színünket, a saját hagyományainkat, a saját nemzeti kultúránkat másokkal. Nem akarunk sokszínű ország lenni, azon az úton akarunk továbbmenni, amit 1100 éve megkezdtünk. (...) Ha nem vetjük meg a lábunkat a saját keresztény talapzatunkon, akkor a brüsszeli tirádák el fognak minket billenteni. "

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére