Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Repül a parizer, ki tudja hol áll meg: Leváltották Jakabot a Jobbik frakció éléről!

Schüller Márton Imre

2022.07.15. 12:40

Pánikra semmi ok! Aszonta marad a nép pártján!

 

Ahogy az várható volt, végleg kisemmizték a Gyurcsány alá sodródott volt széljobbos párt volt elnökét.

Bukta a választást. Maradni akart a Jobbik élén, de Potocskáné megpuccsolta.

Gyöngyösi lett az új góré ex-nácifalván és így már Mamusz sem menthette meg.

Leváltották a frakcióvezetői székből.

A döntés végleges és megmásíthatatlan. A szó eláll és néma csend következik. (*néma csend*)

 

Most pedig kissé csalódott, de küldetéstudatában rendületlen szavakkal töri meg a csendet és búcsúzik a frakcióvezetői széktől.

 

A Jobbik ma leváltott a parlamenti frakció éléről, teljesítve a Fidesz vágyát. Ti azonban ne aggódjatok. Az igazság kimondásához, a kormányellenes küzdelemhez nincs szükségem titulusokra. Csak Rátok! Hogy a Jobbik merre tart, nem tudom. Egy biztos: én maradok a nép pártján!”
– írja Facebook-on.

Tőle most megtudtuk, hogy a Jobbik is már Fidesz-vágyakat teljesít és azt is, hogy ő továbbra is marad a nép pártján. A Jobbikról pedig már azt sem tudja, merre tart...

A Jobbik viszont továbbra is Fletó-vágyakat teljesít, és a nép nem állt Jakab Péter pártjára. A Jobbikról pedig rajta kívül mindenki tudja, hogy a tengerek mélyére száll éppen..

Ilyen helyzetekben fontos az empátia. Fontos az, hogy segítsünk feldolgozni a traumát. Innen is arra kérjük minden olvasónkat, hogy gondolatban küldjön egy kedves buksisimogatást a jó öreg Jakabnak. Esetleg egy szelet parizert az exfrakcióvezetőnek...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

A következő évben 290 milliárddal fogják támogatni a költségvetésből a Széchenyi Kártya Programot, amelyet az idén 130 milliárd forinttal támogattak – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten.

Karácsonyék hallgatnak

Karácsonyék hallgatnak

A baloldal választási kampányát 3 milliárd forinttal az Egyesült Államokból finanszírozták. Ez olyan mértékű botrány, aminél normális esetben nem csupán politikusként kellene megbukniuk, hanem vezetőszáron kéne sétálgatniuk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére