Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reagált a rendőrség Szél Bernadett vádaskodására

Schüller Márton Imre

2022.01.07. 13:20

A minap az ex-LMP-s Szél Bernadett ismét egy „nagy leleplezéssel” állt elő. A rendőrség cáfolja.

 

Szerinte ugyanis a rendőrök büntetnek egy magánúton Zsámbék és Herceghalom környékén. Szerinte erre az útra 7 ezer forintért lehet áthajtási engedélyt váltani, akinek viszont nincs ilyen engedélye annak komoly büntetésre kell számítania, amit a rendőrök szabnak ki.

A rendőrség azonban közleményben visszautasította a képviselőnő vádjait.

„Szél Bernadett független országgyűlési képviselő 2022. január 6-án 15 óra 23 perckor a Facebook-on közzé tett bejegyzésével ellentétben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság leszögezi: bármely magánút használatáért fizetendő útdíj megfizetésének ellenőrzése, a meg nem fizetés miatti szankcionálás nem a rendőrség jogköre” – írták.

A rendőrség közleménye arra is kitér, hogy Bernadett posztja semmi konkrétumot nem tartalmaz. Se időpontot, se pontos helyszínt, se azonosítható résztvevőket. A közleményben kitértek arra is, hogy ha van konkrétum, akkor akkor a rendőrség kész vizsgálatot indítani.

„Ugyanakkor mindenkit kérünk, hogy a rendőröket, a rendőrséget az alaptalan vádaskodástól kíméljék meg, felelősségteljes munkánkat korrekt együttműködéssel, hiteles információkkal segítsék!” – olvasható a közlemény végén.

Nekünk is lennének kérdéseink:

Ha van bizonyítéka, miért nem tesz feljelentést facebookos hergelés helyett? Ha nincs bizonyítéka, akkor pedig az a kérdés, hogy az ilyen képtelen baromságokat otthon ülve találja ki a képviselőnő, vagy valaki segít neki? Esetleg Hadházy Ákossal ketten dolgoznak ezen?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére