Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Puzsér, Tóta W., Csáki – balliberális megmondóemberék könnyek közt gyalázzák a magyarokat

Mediaworks Hírcentrum

2022.04.14. 13:20

Nyomorult, semmit sem értő, agymosott, igénytelen külsejű, megvehető emberekként írta le több balliberális újságíró és véleményvezér a Fidesz–KDNP-szavazót a választások utáni napokban. A Mediaworks Hírcentrum összeállításában felidézte a legmegdöbbentőbb gyalázkodásokat, amelyekkel példátlan módon kétségbe vonták több mint hárommillió magyar választópolgár döntési kompetenciáját.

 

Az április 3-i soha nem látott Fidesz–KDNP-győzelem, vagy az ellenzék szemszögéből az újabb brutális vereség következtében számos balliberális értelmiségi és egyéb megmondóember vallott színt és tárta fel, mit is gondol valójában a magyar emberekről. A nyilatkozataikból világosan kiderült, amit korábban legfeljebb szűk körben hangoztattak, nevezetesen, hogy végtelenül lenézik a magyar társadalom döntő többségét, a Fidesz szavazóit ostobának, igénytelennek, tájékozatlannak és agymosottnak nevezték, szerintük sok a félanalfabéta, akiket meg lehet vásárolni. Egyesek még rasszista felhangú véleményeket is megfogalmaztak, azt sérelmezve, hogy szerintük sok cigány ember is szavazott a kormánypártokra.

 

Tájékozatlan, agymosott Fidesz-szavazókról értekeztek

Mérő Vera, a Klubrádió műsorvezetője rögtön a választások másnapján beleszállt a Fidesz szavazóiba a Reggeli gyors című műsorban.

Konkrétan azt mondta:

(…) hát mi látjuk, mert mi olvasunk híreket, meg nyilván a hallgatóink is, de hát egy átlag fideszes szavazó, vagy mondjuk, aki el van zárva a független médiától, az nem feltétlenül botlik bele ezekbe a hírekbe.”

 

Az nem derült ki a szavaiból, hogy milyen adatokra, tényekre alapozza ezt a sommás véleményt.

 

A Klubrádió másik műsorvezetője, Para-Kovács Imre, ugyancsak április negyedikén, az Ötös című műsorban a magyarok „intellektuális állapotán” gúnyolódott.

Egyet nem értek még. Hogyha önök, mint nép ilyen intellektuális állapotban vannak, hogyhogy nem kapott 10 százalékot a Gődény pártja? Hát ez minimum lett volna. Én legalábbis elvártam volna, hogy akkor azokat is tolják be, ha már a nácikat sikerült.”

 

 

 

Aztán az Esti gyors című műsorban Hardy Mihály keretbe foglalta a rádió választási „elemzéseit”, amikor arról értekezett, hogy a Fidesz szavazótábora részben félrevezetett, agymosott emberekből áll.

Jogos a kérdés, hogy akkor az a 2 millió 700 ezer szavazó, aki most is a Fideszre adta a voksát, ők vajon mind félrevezetett, agymosott emberek lennének? Részben azok, de csak részben!”

 

 

„Orbán népét” gyalázta Csáki Judit

Két nappal a választások után állt elő egy hosszabb Facebook-bejegyzéssel Csáki Judit baloldali újságíró, aki mindent alulmúló stílusban becsmérelte a Fidesz szavazóit. Szerinte „Orbán népének nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement” és sok a cigány.

A következőket írta:

„(…) ma láttam orbán magyarországát. nyomorult, semmit sem értő, a nevüket leírni alig-alig tudó embereket, akik megkérdezték, hogy a három lap közül melyikre kell húzni a négy nemet. ez a tömeg – mert ez tömeg – az a bázis, ami a kétharmadot biztosítja neki. orbán népének nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement – elképedtem, amikor a névjegyzékben láttam, hogy mennyi idősek, és mennyivel néznek ki többnek annál. sok a cigány, sok köztük kevésért megvehető, meg is veszik őket, a szavazatukat is. az országból, a világból nem értenek semmit, nem is akarják. ez a többség, mint látjuk. de én láttam ma azt is, hogy orbánnál és lakájhadseregénél nincsen határ. besegítették a parlamentbe a náci pártot, mert a saját hétköznapi fasizmusuknak kell egy támasz jobbról. a rendes embereknek itt nincs sem jövő, sem jelen. fiatalok, húzzatok innen, mi ezt a kis időt már csak kibírjuk valahogy. de egy hitvány banánköztársaságban élni, páriaként, szégyenben – nektek ennél több jár az élettől, és nem arra neveltünk benneteket, hogy egy ilyen alak és szolgái miatt kelljen pirulnotok és magyarázkodnotok a világban.”

 

Az idézetben látható, hogy a magyar helyesírás szabályait is figyelmen kívül hagyta az újságírónő, érezhetően indulatosan, gyűlölettől vezérelve csapta össze a közösségi oldalán a posztot. Később annyit módosított, hogy a publikusról, tehát mindenki számára látható státuszról átállította privátra a bejegyzést, így azóta csak az ismerősei számára elérhető. A változtatást azzal indokolta, hogy rengeteg gyalázkodó kommentet kapott, amiket nem szeretne látni. Azt is kijelentette, hogy továbbra sem írna másképpen, tehát egyáltalán nem bánta meg a minősíthetetlen állításait, nem kért elnézést senkitől. Csákit – aki egyébként a Momentum vezető külpolitikusának, Radnóti Andrásnak az édesanyja – a fent idézett bejegyzése után keményen kritizálta mások mellett Schiffer András volt LMP-elnök is, aki szerint a színikritikus ezzel megalapozta a Fidesz 2026-os négyötödös győzelmét. Schiffer még Csurka Istvánt idézve megjegyezte:

Tudja kedves Csáki Judit, egy drámaíró egyszer azt mondta, hogy maguk nem választást akarnak nyerni, csak be akarnak ülni a zsűribe. Hát most a nép megmondta, hogy nem kér a zsűriből. Ideje volt.”

 

Homo orbanicusokat vizionált Puzsér

A zavaros teóriáiról ismert baloldali „megmondóember”, Puzsér Róbert is beszállt a magyar választók gyalázásába. Szerinte a Fidesz tábora elöregedett, de a „homo orbanicus” újratermelődik. A Facebook-oldalán Puzsér azt a következtetést vonta le a választási eredményből:

Kiderült, hogy tízből hat magyar nemzeti radikális. Kiderült, hogy a Fideszt a demográfia sem váltja le, hiába öregítette el a táborát, a homo orbanicus minden nemzedékben újratermeli magát.”

 

De idézzünk egy régi vágású pártállami indíttatású újságírót, Németh Pétert, aki a Népszava vélemény rovatában fejtette ki, hogy a magyar nép szerinte minden rosszat elvisel.

De a mi népünk türelmes. A mi népünket nem érdekli, ha a hatalom hazudik neki, ha a szeme láttára lopja szét az országot, és az sem érdekli, hogy szabadságban él-e vagy sem. A magyar ember jól elvan, ha nem működnek a jogállami normák, és mindaddig, amíg maga nem kerül szembe a politika nagyjaival, addig hátat fordít minden igazságtalanságnak.”

 

A gyalázkodás egy hét után sem ért véget. Tóta W. Árpád a Facebookon tette fel a baloldali értelmiség nagy kérdését:

Orbán érti a néplelket. Az ellenzék bezzeg nem érti. És mi van, ha a néplélek téved? Mi van, ha a néplélek ostoba, mint a s*gg?”

 

Az említett balliberális médiamunkások és véleményvezérek ezekkel a kijelentésekkel több millió magyar embert aláztak meg csupán azért, mert éltek a választójogukkal és a baloldali összefogás helyett a kormánypártokra voksoltak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?