Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Niedermüller nem áll le

888.hu

2020.02.24. 18:45

Niedermüller a 444-nek adott interjút, ebből szemezgettünk.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartottam megterhelőnek ezt a tüntetést itt az épület előtt, de nem azért mert félek, hanem mert elképesztőnek tartom azt a gyűlöletet, ami egy ilyen tüntetésen meg tud nyilvánulni. Mert induljunk ki a legrosszabból, hogy még ha meg is sértettem egy társadalmi csoportot, Ön szerint ez a normális reakció rá? Hogy egy döglött patkányt ideküldenek, hogy a Facebookot telerakják képekkel leszúrt sertésekről és ráírják a nevemet? Bennem semmilyen személyes sértettség sincs, mert én politikáról beszéltem, és engem az sem különösebben nem rázott meg, hogy a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elítélt engem, mert azt gondolom, hogy a püspöki karnak inkább a papi pedofíliával kellene foglalkoznia, nem velem.”

Nekem vannak meleg barátaim és tudom, hogy mit jelent nekik az, hogy itt kell élniük, pedig nekik is egy életük van. Az, hogy mi heterók vagyunk, mi szorítjuk be őket ilyen ketrecekbe. De nem akarok LMBTQ-felszólaló lenni, csak nem értem, hogy miért kell emberek mindennapi életét korlátozni?”

„Én nagyon szeretném, ha belső Erzsébetváros autómentes lenne, és ebben a főváros és a VI. kerület is támogat. Nincs semmi szükség arra, hogy ott bőgesse mindenki a motorját, és én gond nélkül kiszorítanám a taxisokat is, mert ők is viszik a drogokat egyik helyről a másikra. Nagyon erősen pártfogoljuk, hogy legalább a Nagymező utcától fel a körútig, és legalább a Dohány utcában legyen ez egy bicikliző, babakocsis, sétáló része a városnak.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére