Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem volt elegendő önkéntesük, beállt szavazatot számolni a DK-s Szaniszló Sándor

888.hu

2021.10.01. 14:00

Milyen segítőkész polgármestere van a XVIII. kerületnek!

 

Nagyon úgy tűnik, a XVIII. kerületben közel sem sikerült annyi aktivistát megmozgatni, hogy elegendő kéz legyen a szavazatok megszámolásához.

Éppen ezért a polgármester kénytelen volt „pár órára” beállni segédkezni, tette mindezt úgy, hogy helyettese – Ferenczi István – is indult az előválasztásnak nevezett komédiában.

Hogy ez így mennyire etikus, mindenki döntse el maga, ugyanakkor nem ez az első eset, hogy Szaniszló Sándor magatartásával levágta a biztosítékot az embereknél.

A szerdai Fővárosi Közgyűlésen az Elkxrtuk című film vetítése is szóba került. A baloldali polgármesterek, köztük a DK XVIII. kerületi éllovasa papírformát nem tűrő, éles kritikával illette a „nemzetközi alkotógárdával elkészített politikai thrillert”:

Bizonyára szégyelli magát, hogy ezt a témát szóba kellett hoznia, ami ennek a borzadálynak a vetítéséről szól, ami a mozikban van”

– reagálta Láng Zsolt Fideszes frakcióvezető nyilatkozatára, majd hozzátette:

A XVIII. kerületi kormánypárti kollégáktól tudom, hogy minden egyes fideszes székházban Önök már napok óta játsszák ezt a filmet, nyilván trenírozva a saját kollégáikat. Úgyhogy játsszák a fideszes székházakban azt javaslom Önnek.”

De ha ez még mindig nem lenne elég Szaniszló mester kivívta magának a pestszentlőrinci autósok ellensége címet.

A parkolási problémákat ugyanis nem a parkolóhelyek bővítésével kívánja megoldani, hanem pénzbírsággal, amelynek a díja – például – mozgáskorlátozott parkolóhelyek elfoglalása esetén

50 és 100 ezer forint között mozog.

Ferencz István alpolgármester nyilatkozata szerint az önkormányzat kilátásba helyezte a kerékbilincs használatát is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére