Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyon el vannak keseredve a baloldali Twitter-felhasználók, hogy visszatérhetnek a konzervatívok

888.hu

2022.10.29. 16:30

Több hollywoodi sztár mellett több baloldali felhasználó is azzal ijesztgetett mindenkit, hogy elhagyják a Twittert, amiért Elon Musk befejezte annak felvásárlását. A kilépések száma azonban nem növekedett meg drasztikusan....

 

A hollywoodi baloldali elit megfogadta, hogy kilép a Twitterről, miután Elon Musk a héten befejezte annak 44 milliárd dolláros felvásárlását.

Az NBC This Is Us producere, Ken Olin az elsők között volt, aki bejelentette Twitter-exodusát. „Elmegyek innen” – tweetelte pénteken.

 

 

A Disney csatornán megismert She-Hulk című Marvel sorozatban megismert színésznő, Jameela Jamil még áprilisban jelentette be, hogy kilép a Twitterről, mivel szerinte az oldal tele lesz majd gyűlölettel és mindenféle bigottsággal. Ámde „Amazon” még ma is megtalálható a platformon.

 

 

A Netflix The Watcher (A megfigyelő) című sorozatának sztárja, Mia Farrow szintén bejelentette korábban, hogy elhagyja a Twittert.

 

Nos, ha a Twitter még mérgezőbbé válik – a Trumpy-féle hazugságokkal és a sok gyűlölettel –, akkor kevésbé fogják komolyan venni, és a hozzám hasonló emberek kilépnek – a lelki nyugalmam érdekében.”

– írta Farrow egy azóta törölt tweetben áprilisban. Néhány nappal később azonban ő is gyorsan meggondolta magát.

 

 

De több olyan tweetet is lehetett olvasni baloldali felhasználók részéről, akik szintén nagyon el voltak keseredve, hogy a konzervatívok visszatérhetnek az oldalra, és visszavonhatják a tiltásukat. Szerintük ezzel „megnyílnak a pokol kapui”, és a platformot el fogják lepni az általuk csak rasszistának és fasisztának bélyegzett embertársaik.

 

Azonban megnyugodhatnak: Donald Trump korábbi amerikai elnök bejelentette, hogy nem kíván visszatérni a Twitterre.

 

Szeretem Elont, és sok szerencsét kívánok neki. Remélem, jól jár vele.”

– mondta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére