Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyjából így nézne ki, ha Biden találkozna Gyurcsányné árnyékkormányával | VIDEÓ

888.hu

2022.09.22. 13:40

Az amerikai elnök megint eltévedt a színpadon.

 

Amint arról a 888.hu is beszámolt, a hét elején Dobrev Klára bemutatta az úgynevezett árnyékkormányát. A fiktív miniszteri pozíciókat persze levitézlett DK-közeli illetők töltik be, de a magyarság legnagyobb szerencséjére az ő tevékenységüknek gyakorlatilag semmi hatása nincs a mindennapi életre.

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője portálunknak beszélt az árnyékkormányról. Szerinte:

 

Kezdetektől fogva a Demokratikus Koalíciónak egyfajta implementálási, beolvasztási szándéka volt a baloldali pártok vonatkozásában, továbbá a térnyerés, illetve a baloldali pártok szorult helyzetének kihasználása eredményezhette azt a konklúziót a DK oldalán, hogy a többi ellenzéki pártot hátra hagyva, a legerősebb ellenzéki erőként, kezükbe veszik az irányítást.”

 

 

Persze tudjuk, hogy a politikában nem létezik a „mi lenne ha...” fogalma, de azért a jókedvünk megőrzése érdekében játsszunk el a gondolattal, hogy nagyjából hogy is nézne ki egy Joe Biden - árnyékkormány „csúcstalálkozó”.

Az amerikai elnök a Global Fund nevű jótékonysági szervezet New York-i konferenciáján mondott beszédet.

A felvételek tanúsága szerint miután végzett,

Biden rendkívül elveszettnek tűnt a színpadon, mintha nem tudná, mit kell csinálnia és eltévedt volna.

 

 

Keresve sem találnák meg egymást az árnyékban...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megállapodás született a nyolcadik szankciós csomagról

Az uniós tagállamok nagykövetei politikai megállapodásra jutottak az állandó képviselők bizottságában (Coreper) az Oroszországgal szembeni nyolcadik szankciós csomagról – közölte Edita Hrda, az Európai Unió Tanácsnak soros elnökségét betöltő Csehország uniós nagykövete szerdán.

Felszínesen, de annál hangosabban politizálnak a „mai fiatalok”

Felszínesen, de annál hangosabban politizálnak a „mai fiatalok”

„A fiatalokat nem érdekli a politika” – mondják sokan. Valójában nem érdekli, vagy csak mélységeiben nem? Na nem mintha én nagymama korú lennék, viszont mégis inkább közéjük tartozom a politikafogyasztásomat tekintve, ugyanis a témában egészen nagy eltéréseket vettem észre, különböző generációkat figyelve.

A budapesti szemétkáosz felelősei: Karácsony Gergely és a „Gyurcsány-fióka”

A budapesti szemétkáosz felelősei: Karácsony Gergely és a „Gyurcsány-fióka”

Kedd óta nem viszik el a szemetet Budapesten. A helyzet legfőbb felelőse Karácsony Gergely és multimilliárdos cégvezér haverja, Mártha Imre. Mártha korábban azzal került a hírekbe, hogy elképesztő luxusban él. A baloldali városvezetés annak ellenére nem képes kezelni a válsághelyzetet, hogy soha nem látott pluszbevétele van Budapestnek – írta meg az Origo.

Nemzetközi Energiaügynökség: csökkenteni kell az áramfogyasztást minden európai háztartásban

Az energiaügynökség szerint az európai háztartásoknak és vállalkozásoknak jelentősen csökkenteniük kell az energiafogyasztást, hogy a következő télen is megmaradjanak a tartalékok.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére