Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Na, mit hazudott ma az Index?

Békési Marcell

2020.08.09. 19:23

Három belga város megtiltotta a belépést a strandjára a nem helyieknek vagy turistáknak. Az Index szerint azért, mert a belgák balhéztak a strandon. Nos, lehet, hogy belgák voltak, de hogy nem vallonok vagy flamandok, az tuti.

Három belga tengerparti város nem engedi be az egy napra érkező fürdőzőket” – szól az eredeti MTI-cím, amit az Indexnek sikerült fehérre mosnia.

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a belga tengerpart három népszerű városa, Oostende, Knokke és Blankenberge úgy döntött, hogy

vasárnaptól nem engedi területére lépni az egy napra érkező fürdőzőket.

A döntés előzményeként hatalmas tömeg özönlötte el a tengerpartokat a hétvégén az országban tomboló hőhullám miatt. A 35 Celsius-fokos hőségben többen nem tartották be a járvány terjedését akadályozó előírásokat, nem engedelmeskedtek az intézkedő rendőröknek, és többször rendbontássá fajultak az incidensek napközben és éjjel is.

Lényegében ennyi a nyers hír, ha azonban az ember fia/lánya elkezd hozzá képeket keresni a legnagyobb képmegosztó honlapokon vagy a közösségi médiában, akkor nyilvánvalóan nem talál a balhéval kapcsolatban nagyon olyat, amin fehér kismamák dobálják villanyoszlopokkal a rendőrséget.

A balhés képeken ugyanis 95 százalékban muszlim vagy fekete migránsok vannak.
Ezek a képek nyilván nem illenek az Index narratívájába, hiszen az mégsem derülhet ki, hogy gyakorlatilag no-go zónákat csináltak belga strandokon a béke vallásának követői, úgyhogy inkább betettek egy ilyen stockfotót egy random békeidős belga strandról címképnek:
A valóságban kevés olyan belgát találni a belgák között, akinek már a szülei is Belgiumban születtek:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére