Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miért gyűlölünk mindenkit?

Békési Marcell Kristóf

2020.08.18. 13:10

Barabás Richárd, a Párbeszéd homoszexuális képviselője tegnap élő adásban ment neki a lapunknak. Szerinte amit mi csinálunk, az nem politika, hanem szimpla gyűlöletkeltés. De tényleg, miért gyűlölünk mindenkit? Elmagyarázom.

Tegnap este az ATV műsorában „A nap híre” című adás vendége volt Ledvai Ildikó, Barabás Richárd, a Párbeszéd, illetve Nemes András, a Momentum szóvivője.

A téma gyakorlatilag egész este a szivárvány, gender és elfogadás körül forgott, amit szembeállítottak a kormány „összeszűkült, egyszínű, kirekesztő és félelemkeltő” ideológiájával – micsoda goebbelsi jelszavak –, és a fő téma természetesen a budapesti genderháború volt, amit néhány fradista szurkoló kezdett meg azzal, hogy levették a kilencedik kerületi városházáról a szivárványos zászlót, majd kicserélték egy Fradi-zászlóra.

A casus belli után a háború gyorsabban eszkalálódott, mint Európa Ferenc Ferdinánd halála után:

  • A Momentum egyik helyi képviselője rögtön leszedte a Fradi-zászlót, az önkormányzat pedig pótolta a szivárványt – immár jóval magasabbra helyezve azt,
  • majd az este leforgása alatt Novák Előd bebizonyította, hogy nem leküzdhetetlen az akadály, a Mi Hazánk elnöke egy tűzoltólétra segítségével leszedte a Városházára kitett zászlót, és a megfelelő helyre vitte – kidobta egy kukába.
  • Az ellenzéki önkormányzatok erre válaszul minden ellenzéki városházát átszivárványosítottak,
  • a Mi Hazánk pedig kezdeményezte, hogy hozzanak olyan törvényt, ami tiltja a homoszexuális propaganda terjesztését az iskolákban és óvodákban.
  • A háború utolsó lépését az ellenzék lépte meg, mikor tegnap először a Momentum, majd lényegében az összes ellenzéki párt
közös kampányban követelte, hogy Magyarországon is legyen lehetőség a jogi nemváltásra.

Kis ébresztő estére: petíció indult Magyarországon a nemváltás lehetőségének bevezetése mellett

A magyar kormány szerdán törvényi szabályozással megszüntette a jogi nemváltoztatás lehetőségét – vagyis nem írathatod majd át a személyidet arra, hogy lány vagy, ha fütykössel születtél -, a magyar közösségi média CEU-pozitív szubkultúrája pedig azóta is ontja magából az aggodalmakat, hiszen mi lesz így szerencsétlen transzneműekkel, akik nem tudják majd anyakönyvezni tényleges, megélt nemüket.

Hogy nekünk ehhez az egészhez mi közünk?

Nos, a fehérorosz válság óta tudjuk, hogy Orbán a felelős mindenért is, például azért is, hogyha a tőlünk ezer kilométerre kormányzó, lényegében posztkommunista, magát „ortodox ateistának” valló, a kormány ideológiájával lényegében nulla ponton illeszkedő Lukasenka szanaszét veri a tüntetőit – meg nyilván a Földet is a Fidesz melegíti fel, a koronavírust is ők terjesztik, és a Vereckei-hágón is Orbán vezette át a tatárokat –, de szeretnénk felhívni a figyelmet két dologra: egyrészt ha esetleg valaki visszaolvassa a történetet, észreveheti, hogy ez a háború egyelőre az ellenzék szélsőbal és szélsőjobb tábora között zajlik.

Másrészt nem mi, konzervatívak vagyunk azok, akik a másik oldalra akarnak erőszakolni egy drasztikus társadalmi változást, hanem ők.

A 888 bűne mindössze annyi, hogy en bloc megírjuk azokat a híreket, amit az ellenzéki média el akar hallgatni, mert ezek megmutatják, hogy egyébként mi annak a szivárványcsúszdának a vége, amin az ellenzék épp csak csúszni kezdett. Most konkrétan pedig az a bűnünk, hogy mi írtuk meg először az alaphírt, amivel az egész háború elkezdődött. Ráadásul azzal kommentáltuk Facebookon, hogy „így kell ezt”, ami nemcsak a szerkesztőségnek, az olvasóinknak, de nem mellesleg a lakosság túlnyomó többségének a véleményét is tükrözi.

Ezt egyébként maga a momentumos szóvivő vallotta be, mikor kimondta az LMBTQ-propaganda kapcsán, hogy

ugyan tudja, tudják, hogy a lakosság nem ért egyet velük, és azt is tudja, hogy ezzel akár még szavazatokat is veszíthetnek, de ez annyira fontos ügy, hogy ezt akkor is keresztül fogják vinni.

Ami egyébként egy bátor és becsülendő döntés részükről, ilyen egy következetes politikus, aki hisz abban, amit képvisel.

A probléma viszont az, hogy mi meg mást hiszünk, és nem fogunk elhallgatni

A mi bűnünk az, hogy

  • ellenezzük, hogy azonos nemű párok fogadjanak örökbe gyereket, mert ez felsorolhatatlanul sok erkölcsi, fejlődéslélektani, szociológiai kárt okoz a gyermekben, a családban, a társadalomban;
  • ellenezzük, hogy LMBTQ-emberek menjenek iskolába gyermekeket megrontani „szexuális felvilágosítás” címszó alatt, főképp pubertáskorban, mikor legsérülékenyebb a nemiségük;
  • ellenezzük, hogy kattant szülők hormonterápiával alakítsanak kislánnyá 5-6 éves kisfiúkat, vagy fordítva, és azt is, hogy kiskorúak ugyanezt megtehessék bármiféle szülői beleegyezés nélkül;
  • ellenezzük, hogy emberek véletlenszerűen eldönthessék, hogy ők most férfiak vagy nők akarnak lenni;
  • ellenezzük, hogy a magukat nőnek valló férfiaknak bejárásuk legyen női intézményekbe (lánykollégiumokba, női börtönökbe), vagy például férfi tanároknak általános iskolás lányvécékbe;
  • és végül ellenezzük, hogy gyűlöletbeszédnek nevezzék azt, hogy kimondjuk az igazságot, hogy két nem létezik: a férfi és a nő. És „nincs másik”.

Számunkra a szivárványos zászló nem Barabás Richárdot képviseli, aki csak békésen szeretne sétálni a meleg párjával a Bartók Béla úton, mert ez senkit_nem_érdekel.

Számunkra a szivárványos zászló azt a militáns ideológiát képviseli, ami miatt az anyja kasztrálni akarta saját akarata ellenére a hétéves Jamest; ami miatt saját akarata ellenére hormonokkal nővé változtattak egy kaliforniai tinédzsert; ami miatt nők tízezrei abortálják fiúgyermeküket, mert elhitték, hogy a maszkulinitás toxikus.

Összességében számunkra a szivárvány nem az elfogadás, hanem a gyűlölet szimbóluma, mert a melegek elfogadásának álcája mögött a valójában hagyományos társadalom gyűlölete áll.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére