Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mégsem jött be a jobboldaliság a baloldalon Pálinkás Józsefnek

Schüller Márton Imre

2021.09.06. 16:30

Meg is van a Legyen ön is miniszterelnök! show első kiesője: nem más, mint Pálinkás József. De legalább azt nyilatkozta, hogy nem csalódott.

 

Az Új Világ Néppárt elnöke hétfő reggel az ATV Start című műsorában jelentette be, hogy nem lesz miniszterelnök-jelölt. A beszélgetésből kiderült, hogy több ezer aláírása hiányzott.

Nem történt sem meglepő csoda, sem váratlan fordulat. Főleg úgy nem váratlan ez, hogy egy komolyan vehető pártot nélkülöző, súlytalan politikusról van szó. Gyurcsány közössége pedig csak egy Márki-Zay Pétert tűr meg „jobboldali alternatíva” címén.

Az ATV-s beszélgetésből az is kiderült, hogy az Új Világ Néppárt frakciója fogja befogadni Márki-Zay Pétert, ha ő elér valamit a színjátékban. Pálinkás Józsefet azonban a Jobbik frakciója veszi keblére, ha nem lesz saját frakciója. Ha ez valakinek zavaros lenne, ne magában keresse a hibát. Ez tényleg a füstös szobákban megkötött háttéralkuk világának szépsége.

Természetesen a bejelentéskor a politikusnak kellett egy jót „tanulatlan vidékeznie” azzal kapcsolatban, hogy a vidékieket nem érdekli a baloldal jogállamiság megszűnéséről szóló narratívája.

Mindenesetre Pálinkás József esete arra a kevéssé meglepő tényre is rávilágít, hogy a jobboldali szavazók a jobboldalon találhatók.

Nem Gyurcsány olvasztótégelyében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére