Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megalakult az első magyar Antifa nőegylet

Békési Marcell

2020.12.08. 19:30

Sőt, első szülinapját üli a Nők Rojaváért antifasiszta brigád, amelyet tavaly októberben alapított néhány tucat bölcsész leányzó.

 

Sokaknak az is újdonság, hogy a Kárpátokkal körbevett kis hazánkban működik már az Antifa, akiknek viszont nem, azokkal közlöm az örömteli hírt, hogy néhány éve, 1919-as eltűnésük után, Magyarországon is létrejött az első „alulról” szerveződő marxista ifiszervezet – nyilván mindenféle civil és/vagy médiahátszél nélkül.

Sőt, nemcsak hogy megszerveződött, sajnos él és virul a politikai szubkultúra, még viszonylag olvasott blogjuk (Mérce:Tett) és politikai pártjuk (Táncsics Párt) is van, valamint nagyjából tucatnyi Facebook-oldalt üzemeltetnek a Slavoj Zizek-mémek – Roma Lives Matter – Lenin összes tengelyen.

Na, ennek a szubkultúrának lett tavaly egy nőegylete Nők Rojaváért néven, ami még engem is meglepett, hiszen a magyar Antifa aktív kommentbrigádjának jó háromharmada férfi bölcsészdiplomával (vagy mangaprofilkép mögé rejtőző transzférfi nő).

Most hogy ide transzférfiak is csatlakozhatnak-e, vagy sem, jó kérdés, de komoly muníciótól esnének el, ha ezt tiltanák.

Oké, de mi is az a Rojava? És miért vannak oda érte az antifák?

Így, magyarul igazából semmit nem jelent, mert csupán fonetikus angol leírása a Szíriában található kurd – rövid életű – önálló államiságnak, Rozsavának.

Az, hogy a magyar antifasiszta értelmiség képes volt az angolt fonetikusan kiejtve előadásokat tartani, mondjuk sokat elárul arról, hogy milyen borotvapenge-elmékkel állunk szemben, hiszen a magyar kiejtése és helyes leírása az eredetileg arab karakterekkel írt szónak „Rozsava”, vagyis ez az elnevezés nagyjából olyan szintű, mintha valaki alapítana egy Nők Loszándzseleszért vagy Nyújorkért alapítványt.

És miért rajongnak Rozsaváért?

Azért, mert ők a marxi próféciák szerint

várják azt a világforradalmat, amikor ténylegesen vezetők nélkül lázad fel egyként az emberiség az „állam” és a „hatalom” ellen,

és világszerte létrejön a marxi utópia, a kommunizmus: mikor leomlanak a határok, megszűnik a magántulajdon és a pénz, az emberek határok nélkül élnek együtt és szabadon a Föld nevű bolygón, békességben.

Ennek a folyamatnak ők már látják az előjeleit, minden olyan lázadást, ami vezető nélkül volt képes megmaradni (pl. a sárga mellényes mozgalom, a chilei lázadások vagy a BLM-megmozdulások Amerikában).

Szerintük a világforradalom két éve megkezdődött, méghozzá a Közel-Keleten, Rozsavában.

Hiszen a Szíriában élő kurdok nem szimplán egy nemzetállam létrehozását tűzték zászlajukra, hanem magát a nagybetűs „Állam Nélküli Társadalmat”. Legalábbis egészen addig, amíg a gonosz fasiszta-imperialista Erdogan csírájában el nem fojtotta a világforradalmukat.

Nos, aki részletesebben szeretne erről olvasni vagy hallani, látogasson el a honlapjukra, vagy vegye le a könyvtár polcáról a komcsi jelenések könyvét, a „A gothai program kritikája” című próféciát Marxtól.

Vagy jelentkezzen széttrollkodni Zoom-előadásukat, melyet december 10–11. között tartanak.

A lányoknak meg azt javaslom, hogy ne álljanak le disznóvérfókuszú performanszoknál, legyenek kicsit bevállalósabbak, és vegyenek példát az ukrán/orosz Femenről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére