Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay jobbkeze odasózott egyet a főnökének

888.hu

2022.05.20. 11:20

Vihar van a biliben.

 

Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetőségi tagja nyílt levélben fordult Márki-Zay Péterhez, ugyanis állítása szerint a bukott politikus nem reagál a megkereséseire. Kész elég bizalmatlan hangnemben kéri számon Márki-Zay-on a mozgalmat támogatók pénzét, és elszámoltatást vár.

„A tisztességről nem beszélni kell, hanem akként viselkedni. Kampányod egyik legfontosabb mondanivalójával, mely szerint azért támadnak, mert nem tűrőd a lopást, mélyen egyetértettem.

Éppen ezért, az MMM vezetőségi tagjaként attól teszem függővé vezetőségi tagságom fenntartását, hogy még ebben a hónapban rendesen elszámolsz a kampánypénzzel.

 

Az elszámolás az én szememben két dolgot jelent. Egyrészről, fillérre pontosan megtudjuk, hogy mire költötte el az MMM a támogatók pénzét, illetve kiderül a nyilvánosság számára az is egyértelműen, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza az MMM az adományozókhoz.

Gondolom, mondanom sem kell, hogy az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni (például pártot építeni belőle) lopás, amelyet az MMM-ben nem csak te, de senki más sem tűr el.

 

Várom mindkét elszámolást ezért minél hamarabb!” – írta a Facebookon Kész Zoltán.

 

Az ügy azonban itt még nem állt meg, ugyanis beszállt a buliba Márki-Zayné Vincze Felícia is, aki természetesen a férje védelmére kelt, és azt sérelmezte, hogy miért nem privátban közli a kérését Kész Zoltán.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szemfülesen megörökítette a komment háborút:

 

 

Ceglédi a poszt megosztása fölé stílszerűen csak annyit írt, hogy: „Képzeljétek el ugyanezt kormányon.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

„Szemétkedik” a republikánusokkal a legnagyobb e-mail szolgáltató

Az amerikai Republikánus Országos Bizottság (RNC) – a republikánus párt – szerint a Google szándékosan spamként, azaz levélszemétként kezelte az adományozóiknak kiküldött hírleveleiket a Gmail rendszerében, s ezzel az elmúlt hónapokban jelentősen szabotálta adománygyűjtő kampányaik sikerességét – jelentette az Axios nevű amerikai baloldali hírportál.

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Legalábbis egy online brit egészségügyi lap szerint biztos nem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére