Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely gondolatai mostanában a pisi és a kaki körül forognak

888.hu

2022.01.26. 17:00

Érdekes hasonlatok ezek.

 

A hétvégén adták át a Magyar Zene Házát és természetesen baloldali irányból egyből elkezdődött a visítás, hiszen valami megépült, ami ráadásul szép is, hasznos is és még sorolhatnánk.

Az átadás kapcsán Karácsony Gergely főpolgármester is megnyilvánult, nem árulunk el nagy titkot, neki nem tetszik a Magyar Zene Háza, szerinte „az épületnek a létrejötte nem a kultúra, hanem a barbár erőszak jegyében történt”.

Mondjuk tőle nem is vártunk többet.

Aztán Budapest első embere az állítólag nem létező Klubrádió vendége volt, ahol gyakorlatilag ugyanezt mondta el, csak kicsit cizelláltabban fogalmazott. Mint mondta,

a XXI. században egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, szóval végül is belefér, csak tönkreteszi azt, amiért ott vagyunk”.


Minden esetre, mostanában érdekes hasonlatok jutnak a főpolgármester eszébe.

Emlékezetes, Karácsony múlt héten a vizsgálóbizottsági ülésen kifejtette a véleményét az egész Városháza-ügy alapját nyújtó hangfelvételekről.

Kovács Péter, a vizsgálóbizottság fideszes elnöke a bizottság ülése közben visszakérdezett a jelenlegi főpolgármesternek: „Tehát ön azt állítja, hogy ezek a felvételek nem valósak?”

Én azt állítom, hogy szarok rá, hogy mi van ezeken a hangfelvételeken elnök úr, ugyanis emberek beszélgetnek egymás között”

– fejtette ki véleményét plasztikusan Karácsony.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárabocsánatkérésre szólította fel Karácsony Gergelyt a vállalhatatlan kijelentései miatt.

„Karácsony Gergelytől megszoktuk, hogy össze-vissza beszél. Most viszont szintet lépett a sértegetésben: egy rádióinterjúban a szenteltvíz kapcsán tett elfogadhatatlan kijelentéseket. A főpolgármester mondatai nemcsak a hívő, vallásos embereket sértik, hanem minden jóérzésű embert is.

Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy elfogadhatatlan mondataiért kérjen bocsánatot! Ajánlom Főpolgármester úr figyelmébe egyházaink tavalyi, közös tiltakozását a vallási jelképek, szentségek és szent helyek meggyalázása, kigúnyolása ellen. A vallási jelképek kigúnyolása, sértő megnyilatkozások tétele még a baloldali főpolgármester számára sem megengedett!”

– fogalmazott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére