Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kanadában így néz ki egy technikatanár

888

2022.09.22. 17:40

És ha neked ez nem tetszik, akkor nőgyűlölő vagy!

 

Egy kanadai ontariói középiskola megvédi az egyik férfi technikatanárát, aki egy „mellprotézist” viselve tanít fiatal diákokat.

 

A férfi tanár, aki nemrég kezdte „nőként azonosítani magát”, és Kayla Lemieux-ként mutatkozik be, úgy döntött, hogy természetellenesen nagy mellprotézist visel az óráin, hogy gyakorolja „női identitását”.

 

Az Oakville Trafalgar High School technika tanára hosszú, szőke parókát és feszes rövidnadrágot is visel.

 

 

Sok kritikus azonban úgy látja, hogy ez a lépés a nők karikírozása és a szexuális fétisének kiélése kiskorúak előtt.

Miután a tanárról készült képek az interneten elterjedtek, az iskola azonnal kiállt a védelmében, és azt üzente az aggódó szülőknek és diákoknak, hogy

Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megismételjük közösségünknek, hogy elkötelezettek vagyunk a biztonságos, gondoskodó környezet megteremtése és fenntartása mellett. Befogadó, méltányos és barátságos tanulási és munkakörnyezet teremtünk minden diák és munkatárs számára.”

 

Az iskola azt is közölte, hogy Lemieux cselekedeteinek bírálata az Ontariói Emberi Jogi Kódex értelmében diszkriminációnak minősül.

 

A baloldali hírportálok is megvédték a tanárt, mondván, hogy a férfi tanár bírálata valójában nőgyűlölet.

 

Nem ez az első alkalom, hogy egy női oktatót széles körben kritizálnak az interneten azért, mert »nem megfelelő« dolgot visel a munkához, és nem ez az első eset, hogy egy LMBTQ-közösségből származó tanárt zaklatnak identitásának kifejezése miatt. ”

írták, normalizálni próbálva Lemieux tettét.

Ha mindez nem lenne elég, videó is készült a megdöbbentő jelenségről:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ujhelyi meghazudtolta Orbánt, hogy Brüsszelt szolgálhassa

Ujhelyi meghazudtolta Orbánt, hogy Brüsszelt szolgálhassa

Ujhelyi egyszerűen hihetetlen. Folyamatosan tombol azért, mert hazaárulózzák, mert nem tekintik hazafinak, pedig ő már kokárdát is lobogtatott. Aztán a következő megszólalásában újabb okot ad arra, hogy a világ alapos okkal vonja kétségbe szavahihetőségét, a kommentelők meg elküldjék őt melegebb éghajlatra.

Csendben figyelik a gázömlést a máskor oly hangos klímaaktivisták

Csendben figyelik a gázömlést a máskor oly hangos klímaaktivisták

Ahhoz képest, hogy néhány hónapja még fejvesztéssel, kerékbetöréssel sújtották volna a műanyag szívószálat használókat vagy a marhafartő kedvelőit a szélsőséges klímaaktivisták, elég csendesen, a háttérbe húzódva figyelik az Északi Áramlatból kiömlő gázt. Amely aligha tesz jót a már így is gyorsan melegedő bolygónknak.

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

A spórolás miatt. A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt is elmondta, hogy újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal az Oroszországot érintő szankciókkal kapcsolatban.

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Az elmúlt napok diskurzusát okkal uralta az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek felrobbantása, amiről semmi biztosat nem tudunk, és hacsak az elkövető fél nem vallja be nyilvánosan, akkor nem is fog kiderülni, hogy ki állt a robbantás hátterében. Noha nem zárható ki az sem, hogy Oroszország volt az elkövető fél, sokkal kézenfekvőbb és logikusabb magyarázatnak bizonyul, hogy az Egyesült Államok – direkt vagy indirekt – szabotázsakciójáról van szó, hiszen Washington több szempontból is profitál az így kialakult konfliktusból. Egyrészről az USA évek óta próbálta megakadályozni a gázvezeték üzembe helyezését, másrészt az orosz gázszállítási alternatíva megszűnése által teljes mértékben kiszolgáltatja Európát, hogy drága cseppfolyósított gázt vegyen az USA-tól, harmadrészt pedig az amerikai hadiipari lobbi is erőteljesen a háború elhúzódásában érdekelt. Az sem Amerika ártatlanságát bizonyítja, hogy februárban maga Biden elnök ígérte meg, hogy az orosz agresszió bekövetkezte esetén „képesek lesznek véget vetni az Északi Áramlat 2-nek”.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére