Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab szerint a koronavírus is csak azért van, hogy Orbán lopni tudjon

888.hu

2021.02.15. 18:15

Időközben nem csak a logóból, de a profilképről is lekerült a magyar zászló és a kereszt. Meglepően pontos önkritika.

Akit nem túlzottan hoz lázba a belpolitika, az talán nem tudja, de a parlamentben néhány hetente vannak ilyen ülések, amikor a kormány tagjai elmennek, és beszámolnak az ország helyzetéről, a kéviselő urak és hölgyek pedig kérdéseket tehetnek fel nekik.

Ezek egyben azok a napok is, amikor az ellenzéki politikusok is véletlenül betévednek a munkahelyükre, hiszen ekkor van rendes sajtó az országházban, és jó erőseket lehet mondani Orbánnak a kamerák előtt.

A mai nap ráadásul különleges volt abból a szempontból is, hogy a miniszterelnök kvázi évértékelőt tartott, úgyhogy most nem csak az Európai Unió összes problémáját is, de még a koronavírus kirobbanását is rá lehetett fogni.

Ezek azok a napok, amiket volt kollégái szerint Jakab Péter is annyira vár: korábbi párttársaitól tudjuk, hogy

ilyenkor előtte napokig nem lehet őt elérni, mert olyannyira belemélyül a szövegírásba, és -tanulásba.

Ennek megfelelően aztán teljes hévvel tudja rávetni magát „nemzetünk megrontóira” – akikkel mellesleg közös pártlistán indul 2022-ben – de az ő szemében nyilván ez nem így van, és különben is Orbán ellen még a sátánnal is össze kell fogni.

Jakab eddig is elsőosztályú mémforrást biztosított az arra vevő közösségnek – ha mást nem, tessék megnézni a mosatni profilképét – de ma a szokásosnál is jobban kiakasztotta a demagógiamétert, amit már nehezen lehet azzal magyarázni, hogy politikai karizmát üvöltéssel szeretné pótolni .

Nézzük, mi a véleménye Jakabnak a járványról:

  • Orbán Viktor hazudik – mondjuk hogy ez Jakabot miért zavarja azok után, hogy Ferivel indul közös listán, nem tudjuk.
  • A keleti vakcina méreg, senki ne vegye be - reméljük ezt tudják az épp abból rendelő osztrákok és svédek is.
  • Kizárólag a nyugati vakcina , csak azt lenne szabad beadni – amelyiból az egyiket speciel egyre több helyről tiltják ki.
  • A jó vakcinából nem kapunk eleget, mert Orbánt utálják nyugaton – míg a tagmondat második felével egyet kell értenünk olyan szempontból, hogy Brüsszelben sokan nem nézik jó szemmel a visegrádi szövetség erősödését, azért azt tegyük hozzá, hogy nem kapunk többet vagy kevesebbet, mint más tagállamok: mindenki ugyanolyan keveset kap.
    Brüsszel egyébként mindenkinek szeretne vagy tudna adni vakcinát, de Orbán ezt megakadályozza
  • A lezárások csak azért vannak, hogy Orbán és köre meggazdagodon és lopjanak – ??? – és különben is legyen már vége ezeknek az értelmetlen intézkedéseknek.

Ebben az az igazán ijesztő, hogy ennek az embernek – aki a járványt így kezelné – még esélye is van sajnos arra, hogy 2022-ben Gyurcsányék hátszelével néhány mandátumot szerezve kormányra kerüljön.

Ebbe belegondolni sokkal ijesztőbb, mint az orosz vakcina.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére