Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ízelítőt kapott a woke-szólásszabadságból Deák Dániel

Filipp Dávid

2021.10.26. 10:00

De álljunk meg egy szóra! Ha nem léteznek, hogyan tudják letiltani az embert?

 

Tovább zsugorodott a magyar sajtó szabadsága a Riporterek Határok Nélkül jelentése szerint”

Ez egy cím a Soros-blog néven elhíresült 444.hu-ról.

Mutathatnánk lényegesen több hasonló bejegyzést is a vad liberális honlapról, azonban teljesen fölösleges lenne. Ők azok, akik folyamatosan arról cikkeznek (általában álcivil szervezetek jelentései alapján), hogy Magyarországon nincs szabad sajtó, nincs szólásszabadság, nincs semmi.

De, mint tudjuk, a szólásszabadság legnagyobb ellenségei épp azok a woke-katonák, haladó vezérek, akik a leghangosabban szoktak szabadságért kiáltani.

A következő példa pedig tökéletesen mutatja, hogy mi is jelent pontosan az „ébereknek” a szólásszabadság.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a közösségi oldalán számolt be arról, hogy

a 444 letiltotta őt a Facebook-oldalán.

„Eddig bírták a kritikát a sajtószabadság és véleménynyilvánítás állítólagos élharcosai a 444-nél: letiltottak a Facebook-oldalukról, nem tudok többet kommentelni. De ne aggódjatok! Ennek ellenére továbbra is felhívom a figyelmet az általuk terjesztett töméntelen mennyiségű álhírre, és szembesítem őket a valósággal!” – írta Deák Dániel.

A vezető elemző levélben fordult a Soros-blog szerkesztőségéhez, megtudakolni, hogy miért tiltották le.

Levelet írtam a 444 szerkesztőségének. Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon miért tiltottak le, miközben ők saját magukra úgy tekintenek, mint a sajtó és véleménynyilvánítás szabadságának egyik utolsó bástyájára”

– fogalmazott Deák Dániel, majd hozzátette: „legutoljára Karácsony Gergely azóta már megbukott baloldali miniszterelnök-jelölt lépett hasonlót, azonban ő a jelzésem után feloldotta a tiltást.”

Nesze neked, szólás- és sajtószabadság.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Scholz szerint a NATO-val kell megvédeni a tengerek alatti kritikus infrastruktúrát

Nemzetközi együttműködéssel meg kell erősíteni a tengerfenéken kiépített kritikus infrastruktúra védelmét, és ezt a munkát a NATO keretei között kell összehangolni – jelentette ki Olaf Scholz német kancellár szerdán Berlinben.

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Azt viszont nem tudta elmondása szerint, hogy mennyi jött.

A szankciópárti európai baloldal az EP-ben mindent megtett, hogy megakadályozza a megegyezést

Az Európai Bizottság végre elfogadta Magyarország nemzeti helyreállítási és rezilienciaépítési tervét, amely 5,8 milliárd euró folyósítása előtt nyithatja meg az utat.

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Baj van a hölgyekkel. S még mielőtt a feministák megköveznének, gyorsan leszögezem, leginkább a kiemelkedő labdarúgó eseményeken. Mint például a katari világbajnokság, ahol – például – az angol válogatottat elkísérő feleségek, élettársak és barátnők mintegy 10 millió forint értékben piáltak a szállásukat biztosító tengerjárón. Csoda, hogy a címlapokra kerültek? Persze nem csak a rossz oldalukat mutatják a lányok, asszonyok. Annál is inkább, mert legtöbbjük nem éppen hétköznapi bombázó. Összeállításunkban róluk mutatunk be néhány felvételt. S előre is elnézés kérünk, mert biztosan kihagytunk néhány olyan hölgyet, aki biztosan megérdemelte volna, hogy a legjobbak, legszebbek között kapjon helyet.

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt munkáspárti miniszterelnök arra figyelmeztette a briteket, hogy ne kritizálják túlságosan a világbajnokság házigazdáit, Katart, mivel az arab nemzet gyakran befektet az Egyesült Királyságban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére