Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Innen már nincsen lejjebb: a 444 és a HVG is Pumped Gabót szemlézte

Kovács Nikol

2021.10.04. 15:20

A ország zsenije a Vadászati és Természeti Világkiállítással kapcsolatban osztott meg velős megjegyzéseket.

 

Pumped Gabóból előbújt az állatvédő.

Tudod, Pumped Gabo az a csávó, aki a 2015-ös Balaton Soundon olyan táncot lejtett, hogy az RTL Klub nem bírta megállni, hogy ne énekelje meg a tehetségét. Egyébként meg ő amolyan, celeb-féle.

A héten volt a Vadászati kiállítás ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén. Értem én hogy a vadászat kultúrája, történelme stb de az mikor volt már teso, több száz éve és az előtt! Engedjük el!”

– kelt ki magából az Instagramon.

Hozzátette:

Vissza a kiállításra: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni??? Egy heteset nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy mint erre a szar kiállításra, ami full veszteséges lett.”

Az MTI közlése szerint a Gabo által említett vadászkiállításra

több mint 780 ezer ember látogatott el eddig a rendezvénysorozatra.

A kiállítás népszerűségével egyenesen arányosan beindult a kamugyár: a baloldali sajtóorgánumok minden erőfeszítésükkel azon dolgoznak, hogy bukottnak és veszteségesnek állítsák be a HUNGEXPO-n látható kiállítást.

Pár nappal ezelőtti cikkében a HVG azt számolgatta, hogyan jött össze az akkor közölt 650 ezer látogató, érdekes módon a 444 is a látogatókat kereste, de nem találta, a telex pedig fogta magát és

a baloldali lapok szeme közé köpött,

lehozott egy cikket, ami azt taglalta: „Nem bírják elszállítani a buszok a vadászkiállításra utazókat”. Ma pedig a HVG, a 444 és az Index is Pumped Gabo megszólalását emelte fel és helyezte dicsfény alá mondván: végre! végre valaki kiállt mellettük és megmondta a tutit!

Szóval, akkor most hogy is van ez?

A haladószellemű független-objektív médián egyre nehezebb kiigazodni, éppen ezért nem csodálkozom rajta, hogy szegény Gabo belezavarodott a kamutengerbe, ezért javaslom a jobboldali sajtó olvasását is.

Mindazonáltal a tanulság könnyen levonható a baloldali hírportálok számára: az igazat, csakis az igazat, a tiszta igazat!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére