Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Inflációkivédő tanács a Bloombergtől: hagyd meghalni a kutyád

888.hu

2022.03.21. 17:00

Érdekes gondolatok ezek.

 

Világszerte egyre nagyobb gondokat okoz az elszabadult infláció és az orosz-ukrán háború miatt a helyzet egyre súlyosabb lesz. De szerencsére van globális amerikai liberális média, amely ellát minket jobbnál-jobb tanácsokkal arra vonatkozóan, hogy miként tudjuk csökkenteni a pénzromlás hatásait.

 

Kijelenthető:

a Bloomberg elén jár ebben.

 

Az amerikai lap Márki-Zay-féle magaslatokban jár, ugyanis azt mondják az amerikaiaknak, hogy fontolják meg, hogy lemondanak az autójukról, és inkább a tömegközlekedést használják, mivel a viteldíjak csak 8%-kal emelkedtek, szemben a benzin árának 38%-os emelkedésével.

 

 

Emlékezetes, a baloldal miniszterelnök-jelöltje hasonló ötlettel állt elő annak idején. A jelszó a „vesznek majd kisebbet” volt.

 

 

De a Bloomberg tovább is megy.

Bár az ön ízlése nem biztos, hogy hozzászokott, a hús helyettesítésére szolgáló ízletes termékek közé tartoznak a zöldségek (ahol az árak valamivel több mint 4%-kal emelkedtek, illetve a lencse és a bab, amelyek ára körülbelül 9%-kal nőtt). Tervezd meg, hogy kihagyod a köztes élőlényt, és közvetlenül növényeket fogyasztasz. Ez hatékonyabb, egészségesebb és olcsóbb módja a kalóriabevitelnek”

– áll a cikkben.

Ez azt jelenti, hogy ne egyél húst...

 

De ez sem elég a Bloomberg-nek, a cikk azt is javasolja, az amerikaiak felejtsék el, hogy megpróbálják megmenteni szeretett kutyájuk életét, ha az rákos lesz.

 

Ha ön is azon sok amerikai közé tartozik, aki a világjárvány idején lett új állattartó, akkor érdemes átgondolnia ezeket a költséges egészségügyi igényeket. Talán keményen hangzik, de a kutatók valójában etikai okokból nem javasolják a háziállatok kemoterápiáját – amely akár 10 000 dollárba is kerülhet”

– szól a tanács.

 

Zárójelben jegyezzük meg, hogy a Bloomberg News tulajdonosa Michael Bloomberg üzletember és ex-elnökjelölt, aki 82 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére