Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így működik a nem létező hálózat a liberális médiában

888.hu

2022.01.04. 11:05

A mi legnagyobb szerencsénkre a Soros-blog tesz érte, hogy akcióban is láthassuk őket.

 

Nemzetközi baloldal, szokták mondani, ugye.

Meg azt is, hogy nincs semmiféle nemzetközi hálózat, amely arra tesz kísérletet, hogy számára megfelelő kormányt helyezzen el az olyan országokban, mint Magyarország vagy Lengyelország.

A nem létező hálózat – amelybe természetesen a nemzetközi liberális média is beletartozik – működéséről a 444.hu (más néven: Soros-blog) előszeretettel ad nekünk ízelítőt.

Hétfőn „felesék” átvettek egy cikket az amerikai The New York Times-ból, amely Orbán Viktor és az Európai Unió viszonyáról szólt.

Az említett cikket Steven Erlanger és Benjamin Novak jegyezte.

A dolog érdekessége, hogy

a 444.hu a New York Times szerzőjeként hivatkozik Novák Benjáminra, miközben 2019-ben Novák a 444.hu angol hírlevelének egyik szerkesztője is volt. Már nem szerepel a neve a Soros-blog impresszumában.

A NYT cikke egyébként arról szól, hogy 2018 májusában, nem sokkal a Fidesz újabb kétharmados győzelme után, Orbán Viktor Brüsszelben asztalhoz ült Joseph Daul akkori pártelnökkel és későbbi utódjával, Manfred Weberrel. „Orbán a forrás szerint a friss kétharmaddal a háta mögött »úgy érezte magát, mint aki szteroidon van«, és kőkeményen visszavágott a néppárti vezetőknek” – írja a 444.

Ha megpróbáltok kirúgni, elpusztítalak benneteket”

– fogalmazott állítólag a magyar miniszterelnök.

Ha valóban így történt, joggal merül fel a kérdés egyébként, hogy

történt-e tragédia?

Nem ez az első eset, hogy a 444.hu ex-kollégájuk Magyarországgal foglalkozó cikkét átveszi.

Tavaly áprilisban ötödikén jelent meg egy cikk a The New York Times-ban, amely egyetlen célja Magyarország lejáratása volt. Ezt társszerzőként szintén Benjamin Novak jegyezte. A 444 amúgy saját maga árulta el egy korábbi anyagában, hogy Novak a cimborájuk.

A magyar sporttámogatási rendszert szidalmazó szintén NYT-ból átvett cikk végén ugyanis odaírták:

Benjamin Novak, a Times cikkének egyik szerzője a 444 angol nyelvű hírlevelének, az Insight Hungarynek is szerkesztője.”

Ennyit a nem létező hálózatról...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére