Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így károgták végig a vizes vb-t a hontalan firkászok

Horváth József György

2017.07.31. 19:28

Sivalkodásválogatás a vizes vb-t ócsároló nemzetgyalázók firkálmányaiból. Újságírók, akiknek fájnak a magyar sikerek. Ellendrukkerek, akiknek semmi se jó, ami magyar.

Az Index-444 tengely az elmúlt két hétben igencsak kitett magáért. Nem volt még hasonló esemény, ami miatt ennyit gyalázkodtak és óbégattak volna. Bár az a nyolc érem azért nem semmi, de a hírhedt sivalkodótengely képmutató kicsinyessége maxon járatta a cinikus hisztit.

A hivatásos nemzetrontók nyöszörgéseiből válogattunk. Kezdjük a sort az Index megnyitón és zárórendezvényen ellőtt köpködéseivel, avagy az ostoba cinizmus mintapéldáival:

Inkei Bence: "Durva, de még vannak emberek az utcán! Most jöttem, és Budapest utcáin még vannak emberek, akik nem a megnyitót nézik. Feltehetőleg csak nincs tévéjük."

Rovó Attila: "Ozora Budapesten. Akkora pszichedélia, hogy csak na. Én már egy másik dimenzióban vagyok, viszlát!"

Pándi Balázs: "A megnyitó vizuális része olyan, mint amikor olyan valaki akar pszichedelikus vizuálokat nyomni, aki életében nem bélyegezett."

"Ha ez fog menni két órán keresztül úgy kötöm fel magam, hogy a széket se kell kirúgni alólam."

"Csak én érzem magam úgy a zenei felhozatal miatt, mint egy általános iskolai szüreti bálon?"

Bohus Péter (a legundorítóbb hontalan): "Zölddé vált minden, sámánok, durva trip. Az LSD-zésben a legrosszabb, amikor az ember elkezd sötéten látni mindent és mindenkit, amit most látunk, az maga a megtestesült rémálom. Sámánok ugrabugrálnak egy, a hátán (!) agancsot viselő férfi és egy nő körül. A nő mintha valamit Sebestyén Márta repertoárjából énekelne. Ez is lehetett vagy 100 millió forint."

"Amit a megnyitóra ellőttek, az egy kisváros éves költségvetése…”

"Mit kaptunk? Látványorgiát és a szokásos giccsparádét csodaszarvassal, sámánokkal, római kori utalással, középkori ruhába öltözött táncosokkal, majd huszárokkal, kopogós és odaveretős tánccal.”

"…csak akkor kaptuk fel a fejünket, amikor a műsorvezetők nem mondták ki magyarul a nemzetközi úszószövetség és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság jóvoltából lehetőséget kapó menekültválogatott nevét.”

"Biztos vagyok benne, hogy a megnyitó elején sokan fogadtak volna arra, hogy valami technikai baki elő fog fordulni az eseményen, és hát mit ad isten, igazuk is lett. Erre a program legvégéig kellett várni, az énekes - nem playback - műsorának első fél perce ugyanis hanghibával kezdődött, ami egy koncerten szinte semmiség, de egy olyan programban, ahol a sztár csak két számot ad elő, inkább volt feltűnő, mint nem.”

"Így eljátszottuk a mini olimpiai megnyitót, mintha ránk figyelne a világ, kár, hogy ez rajtunk kívül senkit nem érdekelt.”

SzabóZ: "Mi várható? Nagy titkolózás előzte meg a záróünnepséget, de a kiszivárgott információk szerint az esemény csúcspontján Dr Seszták Miklós fejlesztési miniszter, a világbajnokság szervezéséért felelős kormánybiztos a Batthyányi téri, 34 méteres óriástorony tetejéről a Dunába veti magát, méghozzá egy  S. Hegyi Lucia által tervezett, lenyűgöző arany flitteres Csodaszarvas jelmezben..."

Hanula Zsolt: "Mit küld az RTL és a TV2 a nézettségi versenybe a záróünnepséggel szemben? Két filmcím, és benne van minden a mai Magyarországon párhuzamos valóságokban élő pármillió emberről: RTL: Éhezők viadala 3; TV2: Mennyei királyság"

Jávor Bence: "A percenként 28 millió forint most arra megy el éppen, hogy egyesével bevonul az összes részvevő ország zászlaja. Még csak a D-nél járunk, már messze ez a leghosszabb betét."

"Tűzijáték. Fáj belegondolni, mennyivel jobb lett volna ha ennyi pénzért inkább rendeznek egy félórás tűzijátékot. Azt legalább tévé nélkül is látta volna fél Európa."

"Szégyellem de csak azt a hajszálat bírtam nézni, ami Maglione (a FINA elnöke) kopasz koponyáján lengedez vagy 10 centi hosszan. Pedig közben azt is elmondta, hogy ez volt minden idők legjobb vébéje."

Bakró-Nagy Ferenc: "Ennél kínosabb haknit nem nagyon láttam még"

Nos, mi meg az Indexnél nem olvastunk még kínosabb és ocsmányabb ballib csicskamédiumot. De sebaj, jön a 444!

Herczeg Márk: "kb. 1500 néző érkezett, de úgy látszik, a szervezők nem igazán számolhattak azzal, hogy nézők is lesznek, mert több mint 25 perces sorban állás volt a bejáratnál.”

Bede Márton:

Mire mentek vele? Semmire. Az emberek szurkoltak, nyomon követték és élvezték a vb-t. Csaknem félmillió, 485 ezer néző tekintette meg élőben, öt helyszínen a budapesti és balatonfüredi vizes világbajnokság versenyeit. A televíziós nézettség is rekordokat döntött. Ugyan az M4 Sport nem versenytársa a nagy kereskedelmi adóknak, de a csatorna a teljes népességben; a 18-49 korosztályban, külön a férfiak között, és a 18-49-es férfiak között pedig utcahosszal megelőzte mindkét hazai kereskedelmi főcsatornát, az RTL-t és aTV2-t is.

Nem érdekelt senkit, mi? Ennyit az index-444 fake newsról...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére