Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nézed, és nem hiszed el, hogyan lehet ennyire hülye egy New York Times szerkesztő | VIDEÓ

Békési Marcell

2020.03.06. 20:30

Ha szerinted 500 millió dollárt szét lehet úgy osztani, hogy minden amcsinak jusson belőle egymilla, akkor ugyan nagyon hülye vagy, de mehetsz szerkesztőnek a New York Timeshoz. A lap szerkesztője és az MSNBC riportere élő adásban bukott meg egy kb. másodikos matekfeladaton.

Sokatmondó videó kering arról az interneten, hogy az MSNBC riportere, Brian Williams beszélget a New York Times egyik szerkesztőségi tagjával, Mara Gayjel Michael Bloomberg kampányáról.

A szereplőkről annyit kell tudni, hogy az MSNBC az Egyesült Államok egyik liberális csatornája, a New York Times pedig globálisan is a függetlenobjektív újságírás csúcsa. Oda csak olyan Pulizer-esélyes lapoktól írhatnak kiváló sajtókatonák, mint például Novák Benjámin a 444-től.

A beszélgetés témája Bloomberg hatalmas kampányköltekezése volt. A milliárdos amerikai politikus kerek félmilliárd dollárt költött el a szuperkeddet megelőző hetekben kampányára a különböző abban résztvevő államokban, és bár ez a pénz borzalmasan sok, azért arra mégsem elég, hogy minden amerikai állampolgárnak jusson belőle egymillió.

Ugyanis nem csak ötszáz darab állampolgára van az Egyesült Államoknak, hanem 327 millió.

És ugyan lehetne azzal védekezni, hogy ez csak egy elszólás volt, érdemes megnézni a teljes videót, mert abból kiderült, hogy nem: a riporter lassan felolvassa a tweetet, amiben az információk vannak, utána majd fél percig beszélgetnek erről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére