Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha ma még nem röhögtél, ezt a Jakab Péter posztot látnod kell

Filipp Dávid

2022.04.29. 15:30

Szerinte rosszt hírt kapott a Fidesz.

 

Mi lenne velünk a Jakab Péter-félék nélkül?

Komolyan kérdezem.

 

A Jobbik elnöke ugyanis a parádés választási bukást követően is ott folytatja a kakaskodást és a hepciáskodást, ahol abbahagyta.

Ezt üzente a Facebookon ez a jóember:

10 fővel megalakult a Jobbik új képviselőcsoportja. Megtisztelő, hogy képviselőtársaim ismét engem választottak meg frakcióvezetőnek. Rossz hír ez a Fidesznek, hisz ismét ebben a minőségben lesznek kénytelenek végighallgatni a felszólalásaimat a parlamentben. Régi és új képviselőtársaim bizalmát köszönöm, igyekszem még több munkával megszolgálni a parlamenten belül és azon kívül is. Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!”

 

 

Döbbenet, nem?

Úgy tűnik, hogy az elnököt nem értesítették az igazán rossz hírekről. Olyanokról, amik őt érintik. És a pártját. Azokról a tudnivalókról, amelyekről részben – ha nem teljes egészében – ő tehet.

 

Míg 2018-ban a Jobbik listán 1 092 806 szavazatot kapott, az április elején tartott választáson ezt sikerült letornázni 489 ezer voksra. Ennek az eredménye pedig az, hogy a Jobbik 17 képviselőt veszített.

 

Ezek az igazán rossz hírek. Mondjuk csak a Jobbikra nézve.

De ez is siker, mi, elvtársak?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

A spórolás miatt. A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt is elmondta, hogy újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal az Oroszországot érintő szankciókkal kapcsolatban.

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Az elmúlt napok diskurzusát okkal uralta az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek felrobbantása, amiről semmi biztosat nem tudunk, és hacsak az elkövető fél nem vallja be nyilvánosan, akkor nem is fog kiderülni, hogy ki állt a robbantás hátterében. Noha nem zárható ki az sem, hogy Oroszország volt az elkövető fél, sokkal kézenfekvőbb és logikusabb magyarázatnak bizonyul, hogy az Egyesült Államok – direkt vagy indirekt – szabotázsakciójáról van szó, hiszen Washington több szempontból is profitál az így kialakult konfliktusból. Egyrészről az USA évek óta próbálta megakadályozni a gázvezeték üzembe helyezését, másrészt az orosz gázszállítási alternatíva megszűnése által teljes mértékben kiszolgáltatja Európát, hogy drága cseppfolyósított gázt vegyen az USA-tól, harmadrészt pedig az amerikai hadiipari lobbi is erőteljesen a háború elhúzódásában érdekelt. Az sem Amerika ártatlanságát bizonyítja, hogy februárban maga Biden elnök ígérte meg, hogy az orosz agresszió bekövetkezte esetén „képesek lesznek véget vetni az Északi Áramlat 2-nek”.

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Európában elsőként Magyarországon kérdezik meg az emberek véleményét az EU által bevezetett Oroszország ellen irányuló szankciókról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére