Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gréczy szerint bizarr, hogy transzvesztita német nyugdíjasok Magyarországra menekülnek

Filipp Dávid

2021.09.10. 17:20

Igazi csemegére bukkantunk a Facebookon.

 

Nem akármilyen történetet osztott meg nyilvános Facebook-bejegyzés formájában az egyik népszerű magyar hetilap online kiadásának főszerkesztője. A történet szerint

nyugdíjas német transzvesztiták házat keresnek Somogy vagy Zala megyében, mert Németország a pusztulás szélén van a sok migráns miatt.

A bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

Beszélgettem ma egy nyugdíjas német transzvesztitával, aki házat keres Somogyban vagy Zalában, mert szerinte Németország a pusztulás szélén van a sok migráns miatt. De itt jó, mert van kerítés. Egyébként szakmája szerint tartós szőrtelenítő. Egy másik nyugdíjas transzvesztitával jött, és annak szintén nyugdíjas nőnemű feleségével, ők ketten szociális munkások. Teljes békében hárman keresnek házat a migránsoktól rettegve. Tyúkokat fognak tartani. Szürreális volt.

Valóban szürreális!

De a történet itt nem ért véget,

a pontot az i-re a DK-s Gréczy Zsolt tette fel.

Az intim képes botrányába belebukó politikus a kommentek között tűnt fel. Csak annyit fűzött hozzá:

Bizarr.”

 

Döbbenet!

Amúgy meg mi évekkel ezelőtt megmondtuk: csak idő kérdése, hogy a nyugatiak Magyarországra meneküljenek.

Szóltunk előre!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére