Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Frappánsan vélekednek az abortuszpártiak a közelgő választásról

Filipp Dávid

2020.06.16. 14:30

A Planned Parenthood nevű amerikai abortuszklinika-hálózatot működtető szervezet politikai leágazása szerint élet-halál kérdés lesz az idei elnökválasztás. Frappánsabban nem is fogalmazhattak volna.

Ki nem találnák, hogy kit támogat a Planned Parenthood (PP) nevű abortuszklinikákat üzemeltető szervezet a novemberben esedékes amerikai elnökválasztáson.

Hát persze, hogy Joe Bident!

A hivatalos bejelentés előtt a szervezet elnöke, Alexis McGill Johnson az amerikai közszolgálati rádiónak (NPR) frappánsan elmondta, hogy a voksolás „élet-halál kérdés lesz”, és úgy érzik, hogy nem bírnak ki még négy évet Trumppal az elnöki székben.

Egyébként nem meglepő, hogy a PP Biden mellett tette le a voksát, hiszen 2004 óta mindig demokrata jelöltek mögött sorakoztak fel, és különben is, magára valamit is adó libsi szervezet még véletlenül sem támogathatja Trumpot.

Mindenesetre amióta Biden elnök akar lenni, egy szép 180 fokos fordulatot mutatott be az abortuszt illetően, hiszen egykor még ellenezte a terhességmegszakítást.

Már 1973-ban támadta az amerikai Legfelsőbb Bíróság egyik abortuszhoz köthető ítéletét, 1986-ban egy katolikus újságnak nyilatkozva elmondta, hogy szerinte az abortusz rossz, majd arra kérte a Katolikus Püspökök Országos Konferenciáját, hogy harcoljanak ellene. 2006-ban pedig szintén arról értekezett, hogy a terhességmegszakítást nem értékeli sem jogként, sem választásként.

Ehhez képest most ott tartunk, hogy a 77 éves demokrata politikus közölte, hogy még véletlenül sem választ maga mellé olyan alelnökjelöltet, aki nem abortuszpárti.

Még szerencse, hogy Biden mostanában elég feledékeny, szóval attól nem kell tartani, hogy beugrik neki korábbi álláspontja.

Az egyébként Soros György által is bőkezűen támogatott Planned Parenthood 2017 októbere és 2018 szeptembere között 345 672 abortuszt hajtott végre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyopáros Alpár: érkeznek a bérköltség-támogatások a falusi kisboltok számára

A modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos felidézte, hogy 2021-ben, a Magyar Falu Program keretében a kormány fejlesztési támogatást biztosított a 2000 lélekszám alatti településeken működő kisboltok számára. A lehetőséggel több mint 1400 kisbolt élt, amelyek az előírt ötéves fenntartási idő alatt évente bérköltség támogatására is pályázhatnak – tette hozzá.

Az uniós tartalmi követelményekre figyelmeztette Elon Muskot az illetékes EU-biztos

Az uniós tartalmi követelményekre figyelmeztette Elon Muskot az illetékes EU-biztos

A tartalomellenőrzéssel, gyűlöletbeszéddel és álhírekkel kapcsolatos uniós szabályok betartására figyelmeztette szerda este Elon Muskot, a Twitter új tulajdonosát és vezetőjét Thierry Breton, az Európai Unió digitális politikáért felelős biztosa.

Hajszálnyira vagyunk a benzinárstop végétől – újabb hibát találtak a MOL finomítójában

Hajszálnyira vagyunk a benzinárstop végétől – újabb hibát találtak a MOL finomítójában

Nagyobb a baj Százhalombattán, mint gondolták, a DuFi péntekre tervezett üzembe helyezéséből semmi nem lesz.

Scholz szerint a NATO-val kell megvédeni a tengerek alatti kritikus infrastruktúrát

Nemzetközi együttműködéssel meg kell erősíteni a tengerfenéken kiépített kritikus infrastruktúra védelmét, és ezt a munkát a NATO keretei között kell összehangolni – jelentette ki Olaf Scholz német kancellár szerdán Berlinben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére