Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felébredt Kunhalmi Csipkerózsika, és maga mellé vette a nagy mesélőt

M. Kovács Róbert

2020.11.12. 17:31

Online sajtótájékoztatót tartott a kormányinfóra reagálva az MSZP két nagyágyúja: Kunhalmi „Blaha Lujza” Ágnes és Korózs „Andersen” Lajos. Azt mondják, elkésettek a kormányzat járványügyi intézkedései. Igen, ezt mondják. Azokról az intézkedésekről, amelyekre már tegnap mindenki reagált. Jó reggelt, MSZP!

„Elkésettnek nevezte a kormányzatnak a koronavírus-járvány megfékezésére tett lépéseit Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtökön online sajtótájékoztatón.

Szerinte nyáron a kormány »elfelejtett felkészülni« a járvány második hullámára, és »ölbe tett kézzel nézte és várta, hogy az egészségügyi rendszerünk a tönk szélére jusson«.

Kunhalmi Ágnes úgy értékelt: a Fidesz tudatosan tett így, »mert csak a hatalompolitikai kormányzásra koncentrál, vagy egész egyszerűen a közpolitikai kormányzásban, az ellátórendszere életben tartásában nem képes megfelelően kormányozni«”

– adott hírt az MTI Kunhalmi Ágnes és Korózs Lajos online sajtótájékoztatójáról.

Csütörtöki sajtótájékoztatóról beszélünk, amely a szerdai bejelentéseket taglalja, és amelyen semmi újat nem mondtak el az MSZP nagy formátumú politikusai,

ahhoz képest, amit a Gyurcsány-tábor egyéb úttörői már tegnap elharsogtak (csendben jegyezzük meg, több felvetésüket azóta Orbán Viktor miniszterelnök a tegnap esti TV2-interjúban már meg is cáfolta...).

Ennyit a megkésettségről...

Arról már ne is nagyon beszéljünk, hogy Kunhalmi után éppen Korózs köszönte meg az eü-dolgozók munkáját.

Az a Korózs, aki csak nagy nehezen, politikai nyomásra volt képes bocsánatot kérni a mentősöktől, miután tavasszal bajtársukká avatott egy szélhámost...

De ha már itt tartunk: a kamustatisztikák miatt mikor akar mea culpázni? Vagy csak simán lemondani a népjóléti bizottsági elnöki tisztjéről, amit egyre többen követelnek tőle?!

Mondjuk ezzel a reakcióidővel simán kihúzhatja az elnöki székben 2022-ig. Tovább aligha...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére