Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dopeman szerint az előválasztás második fordulója nem számít, a lapokat már leosztották

888.hu

2021.10.02. 16:10

A rapper a legújabb videójában elmondta, hogy a Demokratikus Koalíciónak semmi köze a baloldalhoz, hiszen még baloldali programjuk sincs, Karácsony Gergelyt pedig Mekk mesternek tartja.

 

Pityinger László, ismertebb nevén Dopeman elmondta, hogy az előválasztásnak a Demokratikus Koalíció lett a nagy nyertese. Így szerint bárki is lesz a miniszterelnök-jelöltje az ellenzéknek, mindenképpen a DK vezére nyert.

Ezt azzal indokolta, hogy:

A képviselői körzetek legnagyobb számában a Dobrev-Gyursány házaspár által fémjelzett DK jelöltjei, és a velük szoros szövetségben levő bukott egykori szélsőjobboldali Jakab Péter pártjának képviselőjelölti állnak.”

Így a Jobbik a „DK csatlóspártjává” avanzsálódott. Gyurcsány ezen kívül még bosszút is tudott állni egykori pártján, az MSZP-n.

Közölte, hogy a DK lesz a legnagyobb ellenzéki frakció a Parlamentben, amennyiben a Fidesz nyeri a valódi választást 2022-ben.

Ez már győzelem nekik, hiszen teljesen el tudnak majd hatalmasodni az elkövekező 4 évben a törpévé avanzsáló ellenzéki pártok fölött”

Utalt ezzel arra, hogy bárki is nyeri el a miniszterelnöki széket ellenzéki győzelem esetén, mindenképp a DK fog irányítani.

Így a második előválasztási forduló már nem is számít, hiszen véleménye szerint a lapokat már előre leosztották.

Az ellenzék mozgásterét és a kormányzás irányát is Gyurcsányék fogják meghatározni.

Elmondta, hogy szerinte az garantálva van, hogy bárki is lesz a miniszterelnök ellenzéki győzelem esetén,

ha nem olyan módon politizál, ahogyan Gyurcsányék szeretnék, akkor nem fog tudni kormányozni.”

 

Dopeman kitért arra is, hogy szerinte jelenleg aki képviseli a baloldalt, az a Fidesz, hiszen a Demokratikus Koalíciónak semmi köze a baloldalhoz, hiszen még baloldali programjuk sincs. Szóvá tette, hogy Karácsony Gergely semmilyen baloldali eszmét sem képvisel. Ő még azt se tudja, hogy a főpolgármester milyen alapon határozza meg magát. Zöldnek meg végképp nem tudja milyen alapon határozza meg magát, elnézve az eddigi főpolgármesterségét.

Elmondta, hogy az ellenzéknél már most arról beszélnek, hogy az euró bevezetéséhez brutál megszorítócsomag szükséges, melyet ő nem tud támogatni.

Valaki akar magának brutál megszorítócsomagot?”

– tette fel a kérdést.

Közölte, hogy Karácsony vagy Márki-Zay Péter hiába kritiálja Dobrevéket, ennek nincs jelentsége, hiszen ugyis Gyurcsányék fognak irányítani.

Cigánykereket hányhatnak, akkor is ők fogják megmondani, hogy szoszi van a Futrinkába”

 

Szóvá tette, hogyha Márki-Zay szakértői kormányt szeretne, akkor Karácsonynak milyen alapon adja át a lehetőséget az miniszterelnökségért való indulásra. Úgy látja ugyanis, hogy Karácsony Gergely

egy ország vagy város vagy egy autó vagy egy bicikli irányatásában, vagy egy asztal megkopácsolásában olyan, mint a Mekk mester”

A politikai érvényesülésben ugyanakkor patentnek látja a főpolgit,

nem olyan h*lye, mint ahogy kinéz”

Ugyanis a Tóth Csabát is akkor szúrta hátba, amikor kellett. Így úgy látja Dopeman, hogyha Mári-Zay vele akar összefogni, akkor vagy nagyon naív, vagy „benne van a lecsóban”.

A szövetségkötésükből ugyanis kizárólag Gyurcsányék jöhetnek ki jól.

 

Ha pedig „Karácsony véletlen megverné az Orbánt, az két éven belül bedobja az unalmast”, akkor le fogják váltani. De hozzátette, hogy sansztalan az, hogy megverné a jelenlegi jobboldali miniszterelnököt, Orbán Viktort.

Márki-Zayt is hiteltelennek tartja, hiszen folyamatos önellentmondásban van, mivel összeállt ezzel az ellenzékkel. Ugyanis ha szakmabeliséget pártolja és a korrupció ellen harcol, akkor nem mondhat le Karácsony javára. Ha ugyanis ezt megteszi, akkor fél éven belül le fog mondani, és totális káosz lesz. Ugyanis mindegyik ellenzéki frakció másként kívánna kormányozni, mint ahogyan azt Márki-Zay elképzelné.

Bezsélt arról is, hogy az ellenzék folyamatosan megtisztulási folyamatról beszélnek, amit cikinek tart, ugyanis még mindig ott van köztük Gyurcsány Ferenc.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére