Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

De mi köze van Karácsonynak az Egészséges Budapest Programhoz?

888.hu

2022.01.19. 15:40

Leginkább semmi. Maximum az eredményeivel haknizhat.

 

Ma is nagyot megy a Facebookon Karácsony „szarok rá, mi van a hangfelvételen” Gergely.

A főpolgármester ugyanis V. Naszályi Mária társaságában átadta az I. kerületben az Egészséges Budapest Program keretében megújult Csalogány utcai rendelőt. Karácsony egy kisebb győzelmi szöveget kanyarított a bejegyzéséhez.

Mint írja,

mi úgy gondoltuk, hogy igenis felelősséggel tartozunk a budapestiek egészsége iránt, ezért 2019 végén az egyik első célunk volt, hogy forrást szerezzünk a kormánytól a kerületi háziorvosi és szakorvosi rendelők felújítására, bővítésére. Sikerült megállapodni, így öt éven át évi 10 milliárd forintot fordíthatunk a budapesti egészségügyre. Így született meg az Egészséges Budapest Program, amelynek keretében most az I. kerületben adtunk át egy frissen felújított és bővített rendelőt.”

 


Nagy szavak ezek.

A gond csak az, hogy

Karácsony Gergelynek vajmi kevés köze van az Egészséges Budapest Program megszületéséhez.

Ha visszalapozzuk az MTI-t 2016 júliusáig, akkor a következő címmel találkozunk: „Megjelent a fővárosi kórházfejlesztésről szóló kormányhatározat”.

Megjelent az Egészséges Budapest Program előkészítéséről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny hétfői számában: a fővárosi és a Pest megyei egészségügy fejlesztése érdekében négy új centrumot hoznak létre, amelyek köré társkórházakat szerveznek”

– írja az MTI.

Kérdés:

hol volt 2016-ban Karácsony Gergely?

Még egy kis adalék. 2017-ben az akkori emberi erőforrások minisztere, Balog Zoltán jelentette be, hogy abban az évben 40 milliárd forintos keretösszeggel indul el az Egészséges Budapest Program.

Várjuk, hogy a 444-es akolból származó tényellenőrző brigád végezze a függetlenobjektív munkáját és tényellenőrizze KariGeri Facebook-bejegyzését.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

Nemcsak a törökök ellenzik a finnek és svédek NATO csatlakozását, az amerikai pénzügyminiszter szerint Oroszországnak kellene fizetnie a háború utáni helyreállítás költségeit.

Václav Klaus: Magyarország bebizonyította, hogy lehetséges a konzervatív politika győzelme

„Magyarország példája bebizonyította, hogy a konzervatív politika győzelme igenis lehetséges, és ez inspiráló” – jelentette ki Václav Klaus, Csehország korábbi elnöke és miniszterelnöke csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor fogadta az angolai UNITA elnökét

A magyar miniszterelnök és az angolai ellenzéki erő vezetője a Karmelita kolostorban tartott megbeszélést.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére