Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dániel Péter kötéllel fenyegetõzik

Horváth József György

2017.03.17. 20:58

Március 15 alkalmából levelet intézett hozzánk a volt gyurcsányista "ügyvéd", Dániel Péter. Jókívánságait egyenesen Izraelbõl küldte nekünk.

Az szerkesztőségi címünkre kapott ünnepi e-mailek átnyálazásakor egy nagyon érdekes levélre bukkantunk...

Szerelmetes levelet kaptunk egyik kedvenc ballib idiótánktól, az "Orbán-kormány elől" Izraelbe "menekült" Dániel Pétertől. Szeretett gyurcsányista bohócunk a nemzeti ünnep alkalmából írt nekünk, ugyanis nagyon megesett a szíve szegény Juhász Péteréken, és bántotta a kis lelkét, hogy ilyen disznóságokat írunk az Együtt elnökéről és fütyörésző sleppjéről.  (A csőcselék kifejezést nagyon szívesen használnánk, de sajnos nem voltak hozzá elegen.)

Egy szó, mint száz, Dániel Péter klaviatúrát ragadott és elképesztő magaslatokba ívelő jókívánsághalmazt írt le a 888-nak címezve. Juhász Pétert és szerencsétlen sorosfügyinfütyülő bagázsát bátor, füttyös demokratáknak hívja levelében, akik szerinte nem a nemzeti ünnepet zavarták meg, hanem magát, Orbán Viktort. Nos, látott valaki szerdán egy zavarba ejtett magyar miniszterelnököt? Nem? Oh...

De ez még csak a kezdet. Dániel Péter levele folytatásában elmondja a szokásos mantrát: diktátorozás, arcon köpött magyar demokrácia, és egyéb tipik sivalkodások. Eztán vesz érdekes fordulatot az ünnepi iromány: Dániel Péter börtönnel és kötéllel fenyeget írásában. Víziója szerint ugyanis pár év múlva Õ maga, magyar ügyészként fog akasztást és börtönt elrendelni az általa démonizált "orbáni diktatúra" követői ellen.

Ilyen az, amikor a Dániel Péter-féle gyurcsányisták nem bírnak a kommunista vérükkel, de természetesen magukat demokratikus alternatívának tekintik. A legszomorúbb mégis az, hogy pont március 15-én jutnak ilyenek az eszébe.

Akit ezek után érdekel ennek a futóbolondnak az írása, azoknak íme a teljes szöveg, változtatás nélkül. Mégiscsak ünnepnapon írt nekünk a kedves, hát megtiszteljük azzal, hogy gondolatait a nyilvánosság előtt közöljük:

" 'Kedves' idióta, talpnyaló, hazug zugfirkászok!

Juhász Péterék és a bátor füttyös demokraták nem a nemzeti ünnepet zavarják meg, hanem a szemét geci, hazaáruló Orbán Viktort. Az a mocskos, köztörvényes tolvaj diktátort, aki már hosszú évek óta köpi arcon a magyar demokráciát és a magyar társadalmat. De meg fogja kapni a méltó büntetését, méghozzá veletek együtt, szarházi, hazug origós zugfirkászok! Nemsokára a börtön faliújságján fogtok firkálni, nem pedig állami támogatásból, azaz közpénzen, szabadon! Orbán Viktor és aljas, fideszes bűntársai vagy lógni fognak vagy a börtönben fognak megrohadni és ha majdan ügyészként szerepet kapok ebben, akkor garantálom, hogy minden családtagjuk és minden bűnsegéd stróman vissza fog adni minden lopott és elsikkasztott vagyont, földet, céget, sőt még a trafikokat is. Legalábbis, ha majd pár év múlva én hallgathatom ki őket ügyészként, akkor biztosan... Az pedig, hogy ma Orbánék megünnepelik március 15-ét, nos az morális értelemben nagyjából olyan, mintha egy pedofil banda tartana gyermeknapi ünnepséget! Az orbáni diktatúra és a köztörvényes fideszes tolvajok ugyanis teljes mértékben méltatlanok 1848 szellemiségéhez! Erről ennyit.

Üdv Izraelből: dr. Dániel Péter ügyvéd"

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére