Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ahhoz képest, hogy a kormány múlt héten kiiktatta a parlamentet, jövő héten is normál munkamenetben dolgoznak

Alapjogokért Központ

2020.04.04. 18:27

Az Alapjogokért Központ közleménye.
A függetlenobjektív sajtó múlt héten kikiáltotta a demokrácia halála című trilógiájának legújabb fejezetét, most épp a koronavírusra hivatkozva öli meg Orbán a demokráciát. Szerintük a parlamentet kiiktatta Orbán múlt héten.
Az Alapjogokért Központ viszont Facebook-posztjában felhívta rá a figyelmet, hogy ettől függetlenül a parlament hétfőn is a normális kerékvágásban folytatja munkáját.

Nos, tehát akkor:

- Ahogy az tudható volt, hogy a magyar Országgyűlés folytatja ülésszakát a veszélyhelyzet alatt, a jövő héten is;

- Bár ez teljesen nyilvánvaló a bárki számára elérhető Alaptörvény, illetve koronavírus-törvény szövegéből, a magát mindig „függetlennek, objektívnek” tituláló balliberális sajtó kutatóintézetek azt állították, hogy a veszélyhelyzetre hivatkozva a kormány „kiiktatná a parlamentet” vagy hogy „nem kell majd összehívni” azt;

- Amikor esetlegesen felmerül, hogy a függetlenobjektív oldal mégsem függetlenobjektív, akkor sértődötten moralizáló szerkesztőségi cikkekben leírják, hogy „sosem találnak ki álhíreket” és mindig csak „a valóságról számolnak be”.

Az esetlegesen levonható tanulság annyi, hogy a balliberális oldal maga is elhitte azt a hazugságot, amit szajkózik, tudniillik, hogy ők semlegesek, tárgyilagosak és legfőképpen szakmaiak. Holott teljesen nyilvánvaló, hogy pártosak, egy adott világnézetet követnek és ennek rendelik alá tevékenységüket. Ez alapvetően nem lenne meglepő, a politika és a közélet ilyen, az Alapjogokért Központ is egy vállaltan szuverenista, konzervatív intézet. De mi nem is állítjuk magunkról, hogy „civilek” meg „függetlenek” vagyunk. A túloldal viszont ezzel a maszlaggal kábítja a közönséget, szándékozván elhitetni, hogy csak és kizárólag az ő „szakmaiságuk” a megbízható. Ezzel szemben a valóság az, hogy nem mások ők, mint egy nagy kamugyár, fake news propaganda.

Megint csak bebizonyosodott, hogy „a szakmaiság bolsevista trükk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Csak az a fránya kettős mérce ne lebegné körül a baloldalt...

Csak az a fránya kettős mérce ne lebegné körül a baloldalt...

Zuglódnak és sivalkodnak a balosok Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójának írása miatt. Kettős mérce-szaga van a dolognak, hol voltak akkor, amikor a sajátjaiktól kellett volna elhatárolódni?

561 munkahelyet őriz meg a SEWS a 960 milliós támogatásból

A japán cég 2,75 milliárd forintos beruházást határozott el, ehhez kaptak támogatást a kormánytól – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn a vállalat telephelyén.

Kiengedték a kórházból Böjte atyát

Kiengedték a kórházból Böjte atyát

A ferences szerzetesnek november 16-án lett pozitív a koronavírustesztje, 19-én derült ki, hogy a budapesti Szent László Kórházba szállítják.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére