Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ahhoz képest, hogy a kormány múlt héten kiiktatta a parlamentet, jövő héten is normál munkamenetben dolgoznak

Alapjogokért Központ

2020.04.04. 18:27

Az Alapjogokért Központ közleménye.
A függetlenobjektív sajtó múlt héten kikiáltotta a demokrácia halála című trilógiájának legújabb fejezetét, most épp a koronavírusra hivatkozva öli meg Orbán a demokráciát. Szerintük a parlamentet kiiktatta Orbán múlt héten.
Az Alapjogokért Központ viszont Facebook-posztjában felhívta rá a figyelmet, hogy ettől függetlenül a parlament hétfőn is a normális kerékvágásban folytatja munkáját.

Nos, tehát akkor:

- Ahogy az tudható volt, hogy a magyar Országgyűlés folytatja ülésszakát a veszélyhelyzet alatt, a jövő héten is;

- Bár ez teljesen nyilvánvaló a bárki számára elérhető Alaptörvény, illetve koronavírus-törvény szövegéből, a magát mindig „függetlennek, objektívnek” tituláló balliberális sajtó kutatóintézetek azt állították, hogy a veszélyhelyzetre hivatkozva a kormány „kiiktatná a parlamentet” vagy hogy „nem kell majd összehívni” azt;

- Amikor esetlegesen felmerül, hogy a függetlenobjektív oldal mégsem függetlenobjektív, akkor sértődötten moralizáló szerkesztőségi cikkekben leírják, hogy „sosem találnak ki álhíreket” és mindig csak „a valóságról számolnak be”.

Az esetlegesen levonható tanulság annyi, hogy a balliberális oldal maga is elhitte azt a hazugságot, amit szajkózik, tudniillik, hogy ők semlegesek, tárgyilagosak és legfőképpen szakmaiak. Holott teljesen nyilvánvaló, hogy pártosak, egy adott világnézetet követnek és ennek rendelik alá tevékenységüket. Ez alapvetően nem lenne meglepő, a politika és a közélet ilyen, az Alapjogokért Központ is egy vállaltan szuverenista, konzervatív intézet. De mi nem is állítjuk magunkról, hogy „civilek” meg „függetlenek” vagyunk. A túloldal viszont ezzel a maszlaggal kábítja a közönséget, szándékozván elhitetni, hogy csak és kizárólag az ő „szakmaiságuk” a megbízható. Ezzel szemben a valóság az, hogy nem mások ők, mint egy nagy kamugyár, fake news propaganda.

Megint csak bebizonyosodott, hogy „a szakmaiság bolsevista trükk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A gyurcsányista Lantos Gabriella bűnösnek tarthatja magát

A gyurcsányista Lantos Gabriella bűnösnek tarthatja magát

Mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga a kezemben van? – szól a kedvelt gyerekjáték ismert kérdése. Hogy Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt elnökségi tagja bűnös-e, azt majd eldönti az olvasó.

Rasszista megjegyzéseket tettek a DK-szimpatizánsok a roma tüntetőkre

Rasszista megjegyzéseket tettek a DK-szimpatizánsok a roma tüntetőkre

Dobrev Klára Pécsen és Komlón is tartott fórumot, ahova Komló Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának vezetője és társai csak nagy nehézségek árán tudtak bejutni. A rendőrök nem csupán a bejutásukat akadályozták, hanem az eseményre szánt molinóik felemelését sem engedték nekik.

Templom helyett járj a Facebookra!

Templom helyett járj a Facebookra!

Mark Zuckerberg új terve arra ösztönözné a templomlátogatókat – akik a személyes találkozások korlátozása miatt az elmúlt évben megismerkedtek a virtuális szolgáltatásokkal –, hogy tartósan online nézzék az istentiszteleteket.

A litván hatóságok ezer migránst telepítenének egy ötszáz fős lengyel faluba

A helyi lakosok tiltakozására válaszul a litván belügyminiszter 150 fegyveres rendőrt rendelt a helyszínre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére